MotoNews.pl

[k] fiata 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chce kupic fiata 125p z łodzi w stanie dobrym do 550 złoty maks poniewaz mój ostani samochodzik niestety umarł a naprawa jego bedzie 3 razy droższa od nowego autka.kupie najlpiej z łodzi lub najbliższych okolic wszelkie propozycje kierować na maila michaladamusik@o2.pl tel komórkowy 888245018 lub gg 4431689 pozdrawiam i czekam na oferty

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2006-06-13 22:08:03 ]
[ powód edycji: [k] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ]

poszedł mail

a coś wiecej o tym autko moesz napisac bo mi zalezy na tym by jak najdłużej było wazne oc ale to wszystko jest do dogadania wiec kolor w jakim stanie blacha jak skrzynia itd ??

to ja ci odpisze , lakier L- 76 taki jak moj w profilu, blacha ok, skrzynia ok, silnik ok

ale no wiecie potrzebuje cos z dłuższym oc czekam na dalsze propozycje poza tym no chciałbym zobaczyc zaoferowane mi auto

przemek wklej jakieś fotki...

nikt zdrowy nie sprzeda Ci fiata za 500 zeta z dłuższym OC...nawet jeśli będzie wykupione to zastrzeże sobie prawo zwrotu składki.

ja nie mówie ze to ma byc pół roku myśle ze jakby oc było wazne np miesiac lub dwa to by było juz bardzo bardzo dobrze dla mnie

no widze ze oferty nie napływaja wiec szukam w innych mozliwych mediach itd moze cos sie znajdzie mam wiecej kasy wiec kupie do 800 złoty

[ wiadomość edytowana przez: Bandzior76 dnia 2006-06-19 14:10:27 ]

do 800 zl to sobie oc zam zaplacisz

oto fota pogladowa

kanta widzialem i nim jechalem, moim zdaniem warto.

Smiem sie nie zgodzic. kupilem pare dni temu ladnego klasyka. oc konczy mu sie w tym miesiacu, ae druga rata to cal 119 zeta i bedzie do konca roku. Kwestia trafienia takiego

[OT] Carv, ja Cie proszę, wklejej miniaturki, a nie fullsajz, bo sę wszystko rozjeżdża na boki

do kiedy oc skad i co do wymiany wentualne poj silnika i rocznik ??

Cytat:
2006-06-20 16:01:14, jacekes pisze:
[OT] Carv, ja Cie proszę, wklejej miniaturki, a nie fullsajz, bo sę wszystko rozjeżdża na boki

Ale on nie umi - jest tylko moderatorem, nie webmasterem