MYszkowanie w sieci

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Hmmm,czyżby prezes sobie nabijał posty?:)Przecież gwiazdek nie ma,wiec nie widzę w tym żadnego celu:DProszę o wyjaśnienie,bo takie wątki i posty to sie chyba usuwa:)
Pzdr Grzesiek

no właśnie... czekamy na wyjaśnienia.

moderatorzy forum łada...

Kurde! Nigdy w życiu:)
Tyle sie napisałem , adres wstawiłem Wam na niezłastronke ,która dzis znalazłem a tu tak PLAMA:)

Panowie PREZES ma pene przywileje ale też z chęcią się dowiem o co chodzi w tym temacie

A ja już myslalem że Prezes wrócił z jakiejś balangi firmowej lub rodzinnej i se jaja z Nas robi:)
W takim razie czekamy na powtórzenie wpisu:)

No więc chciałem Wam napisac o jednej z niezłych stronek jakie dzis zwiedzałem na google.com.
Oto jej adres:)
http://homepage.ntlworld.com/chris.chadwick/IndexPage.htm
A wy od razu takie rzeczy

KLUB LADA POLSKA

prezes, zawsze można skorzystać z edycji posta...
albo napisz jeszcze jedną odpowiedź, skoro jużcię o nabijanie posądzono

Chociaż nie jestem moderatorem lub cenzorem, to jednak mam propozycję, w celu utrzymania jakiegoś porządku. Dotychczas czy to Kondrad czy Prezes, czy ktokolwiek inny, jak chciał się z nami podzielić informacjami z jakiejś strony (podając oczywiście link) za każdym razem zakładał nowy wątek. W ten sposób będzie się tych tematów mnożyło w nieskończoność.
Możnaby założyć jeden wątek nt. łady w sieci, ten wątek wstawić na stałe do czołówki (żeby nie odeszedł z czasem w niepamięć) i tam każdy mógłby wpisywać linki do ciekawych stron, każdy mógłby skomentować zawartość tych stron (oczywiście w kulturalny sposób). Co na to Panowie Moderatorzy i Pan Cenzor? Pozdr.

od tego jest właśnie opcja szukaj i powinni o tym pamietać wszyscy...

Ja też?????
Nie może to zostac przywilejem

Adasco prosił by wkleić następujący link:TUTAJ On niestety nie mógł tego dokonać osobiście z powodów trudności technicznych...
Pozdrawiam. Piotr

Adasco - widziałem tą stronę.
Jedno ze zdjęć na pewno zainteresuje Kacpra. Chodzi o zamocowanie tylniego koła zapasowego.
A poza tym - jakie jaja, na tej stronie można znaleźć kaszlaka(!). Japońskie tablice i inne takie, więc nie są to zdjęcia z Polski na przykład. Skąd ten maluch się wzioł w Japonii - nie mam pojęcia. W każdym razie znajdziecie na pewno, akurat słowo "fiat 126" daje się rozczytać (nie jest po japońsku) więc traficie na tego maluszka. Na ładę niwę tak samo zresztą.

Łada - najlepsza z najgorszych.
Łado - wróć na polskie drogi!

[ wiadomość edytowana przez: mily_byd dnia 2003-02-25 15:21:34 ]

Łada Kałasznikow

hmmm... zastanawiajace jest zdanie:

Cytat:
Ten wybór nie dziwi, bo kontrolę nad AwtoWAZ w ostatnich miesiącach przejął Rosoboroneksport - państwowa centrala, która ma monopol na eksport rosyjskiej broni.

a gdzie GM?

a nie probuj zrozumiec
ich logika ma niewiele wspolnego z nasza.
Moze jest kilka awtowazow? A moze po prostu o GM nie napisano? A moze cos sie pozmienialo, tylko o tym nie wiemy?