| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-06-02 22:21:16 |
szandrzej KIA Cerato Mińsk Mazowiecki Wrocław | 2006-06-02 22:34:27 Wygląda bardzo ładnie . Jaka cena takiego zabiegu?
Czy jest to oryginalna skóra?? Widze, że masz licznik w milach. Skąd on był ściągany?? P.S Do tego zamontuj jeszcze jakiś spoiler. [ wiadomość edytowana przez: szandrzej dnia 2006-06-02 22:34:50 ] |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-06-02 22:59:19 ładnie
też mi chodzi po głowie przyciemnienie szybek
sam robiłeś czy w jakimś zakładzie?? ile Cię to wyszło?? pozdro |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-06-02 23:17:20
Przywołuję Kolegę do porządku ! ...Wontek jest o SZYBACH ...a poza tym....jakm cudem Ty tu wylookałeś licznik w milach i takie tam ??
P.S. Jacek!...Zamontuj do tego jeszcze jakomś turbinem z takim kominem w masce
P.S.2 Fajnie wygląda...strzel jeszcze jakieś foteki całościowe bo ta jedna lichutka no i pisz ..co, gdzie, kiedy i za ile ??
Pozdrowionka! |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2006-06-02 23:22:33 Ja co by się nie stresować podczas przyciemniania poszedłem do domu |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2006-06-02 23:42:04 A mi się wydaje że Jacek robił te szybki u siebie w pracy o ile dobrze pamiętam wystrój hali
Szandrzej - ja nie wiem jak ty widzisz że ten licznik jest w milach. Jak podasz jeszcze ile ma na liczniku małym i dużym przejechane to wnoszę do adminów o zmianę twojego nick'a na Rentgen
A skóra to pokrowce - i się wydało. Ja też jak je zobaczyłem nawet na żywo to myślałem że to są skórzane fotele. A jak to przyciemnienie wygląda od środka? |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-06-03 00:02:09 na jednym foto widać rzeczywiście że pod białymi cyframi są jeszcze jakieś zółte
Rabbit zrób fotki tych pokrowców... głównie zależy mi na tylniej kanapie.... pozdro |
maskekk Pzn | 2006-06-03 09:06:35 fajo fajo daj wiecej fotek i gdzie i za ile robiles przednie tez przyciemniles ? |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2006-06-03 09:33:27 A pokiego grzyba wyciagales tylna szybe ? mozna to bylo zrobic bez wyciagania. |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-06-03 12:27:08 Generalnie to tak:
Moje zadanie polegało na nie pętaniu się z blisko i nie przeszkadzaniu .Kosztowało to hmm... Jako,że gentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach,tylko je mają....to odpowiem dyplomatycznie-2 tankowania benzyny (tej 95 oczywiście) po około 40l każde.Robili to moi kumple pracujący na codzień w firmie,która wymienia szyby, przyciemnia i naprawia odpryski. Robili to oczywiście sprzętem profesjonalnym.Miałem do wyboru 4 rodzaje folii o różnym stopniu przyciemnienia: od pochłaniającej 75% światła do pochłaniającej 95% światła.( 75%,80%,90%,95%)Moja to drugi stopień czyli pochłania 80%.
Bartek Faktycznie jest możliwość oklejania bez wyciągania tylnej szyby,ale z tego co powiedzieli mogą (nie muszą!) wystąpić bąble powietrza,któe będzie trudno usunąć.Więc dla nich lepiej jest wyciąć szybę i wyprofilować folię na poziomo leżącej szybie niż potem bawić się w reklamacje. Faktycznie na fotelach jest skóra ,ale jest to pół prawdy.Slayter dobrze prawi-to pokrowce.
Najważniejszy plus: po przyciemnieniu nie widać obrzydliwego zakończenia podsufitki,z której oczywiście odpadła wczoraj listwa.
Inne zdjęcia wrzucę w następnym poście. |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-06-03 12:42:27 |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-06-03 12:53:12 |
szandrzej KIA Cerato Mińsk Mazowiecki Wrocław | 2006-06-03 22:03:34
Nie no, takich zdolności to ja jeszcze nie posiadam
Na trzecim zdjęciu wyraźnie widać małe, żółte cyferki. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2006-07-13 14:51:47
Folię nakleja się od wewnątrz. Najlepiej wyjąć szyby. Przerąbany jest późniejszy montaż szyb w drzwiach.
Ja swojego przyciemniałem w zeszłym miesiącu
Na 100% folia ma swój klej. Musisz tylko ją "rozwarstwić" czyli odkleić folię od przeźroczystego podkładu.
Pamiętaj, przy oklejaniu szyb woda Twoim przyjacielem |