SPOT - Grill 14.05.2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sluchajcie tak gadamy z poochatym i dal propozycje zrobic grila za miastem a dokladniej w Tyncu na torze kajakowym to jest jakies 14 Km spod Geanta (odemnie) wiec nei daleko piszcie kto chetny
Miejscowka jest swietna mozna pograc w pilke zrobic grila posiedziec pogadac co wy na to ???
czasu jest tak wiec nei ma wykretow

pozdro i do zobaczenia w niedziele

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2006-05-07 20:54:32 ]
[ powód edycji: abo tak :) ]

ja odpadam - mam kurs

no miejsce w ktorym bywam sporo.parking jest,daleko od miasta wiec nie ma dresow i innych tego typu zjawisk,spokój,woda (co prawda kapac sie nie ma jak ale...), duzo trawy,pasuje tylko zeby slonce bylo i troche ludzi.mam nadzieje ze w koncu uda nam sie spodkac tak jak dawniej i zjesc jakas kielbase,pogadac.wiekszosc w niedziele nie pracuje wiec moze sie uda.macie caly tydzien,wiec mozna zaplanowac.z racji formy grilla mozna baby wziac ze soba,one sobie pogadaja o szminkach,my o innych babach mogloby byc spoxik

Cytat:
2006-05-07 21:00:48, Poochaty pisze:
no miejsce w ktorym bywam sporo.parking jest,daleko od miasta wiec nie ma dresow i innych tego typu zjawisk,spokój,woda (co prawda kapac sie nie ma jak ale...), duzo trawy,pasuje tylko zeby slonce bylo i troche ludzi.mam nadzieje ze w koncu uda nam sie spodkac tak jak dawniej i zjesc jakas kielbase,pogadac.wiekszosc w niedziele nie pracuje wiec moze sie uda.macie caly tydzien,wiec mozna zaplanowac.z racji formy grilla mozna baby wziac ze soba,one sobie pogadaja o szminkach,my o innych babach mogloby byc spoxik

POOCHATY widze ze powracasz do siebie

ale widac jak to jest - miales fiata - byles z nami, przyszedl czas lady - poochaty zaginal w akcji, teraz znowu fiat - poochatek powraca do nas

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2006-05-07 21:10:38 ]

też bym pojechał, ale jest cały szereg przeciwności, które trza najpierw pokonać, ale nie mówie nie

po prostu charakter mojej terazniejszej pracy jest taki ze weekend mam wolny wiec...przedtem bylo dokladnie na odwrot

Cytat:
2006-05-07 21:11:48, gumbas5 pisze:
też bym pojechał, ale jest cały szereg przeciwności, które trza najpierw pokonać, ale nie mówie nie

no prosze wiec jak bedziesz jechal to wez chudego i bartonga ;]

dobry pomysł panowie, z checią przyjade z kobitą, co prawda jest pare rzeczy które stoją na przeszkodzie, ale moze uda sie je przełożyć na sobote. oby pogoda dopisał

ja tez sie pisze
moze nawet moja zabiore, chyba ze bedzie znowu w pracy

Cytat:
2006-05-07 23:06:38, SzymonX pisze:
no prosze wiec jak bedziesz jechal to wez chudego i bartonga ;]

o mnie już zapomniałeś
zresztą i tak odpadam, mam na dzień :/

A ile to mniej więcej km'ów od Katowice. I kto jeszcze jedzie z okolicy Katowic??

jak dobrowadze moja padake to stanu jezdzacego, tzn wymienie silnik to się pojawie, a wlasnie maly off-top ma ktos silnik albo namiary na 1,05 albo 1,3 ze 127 ??

Cytat:
2006-05-08 08:24:22, Chudy89 pisze:
A ile to mniej więcej km'ów od Katowice. I kto jeszcze jedzie z okolicy Katowic??

wiesz co ile to ja nie wiem od makro/ikei w krakowie jakies 18 km a nie wiem ile do krakowa z katowic....
Piter wybaczysz nastepnym razem sie poprawie...

Cytat:
2006-05-08 00:27:15, zadi pisze:
dobry pomysł panowie, z checią przyjade z kobitą, co prawda jest pare rzeczy które stoją na przeszkodzie, ale moze uda sie je przełożyć na sobote. oby pogoda dopisał

Masz być i tyla ja też mam szkole i po 12 bede wolny dopiero wiec i tak wpadna choć na koniec
No kilosów z 80 chyba??

błagam sobota ! tylko nie niedziela!

ja za 3 tygodnie wyjezdzam z polski i chcialbym na jakiegos wiekszego spota sie jeszcze załapac przed wyjazdem
a akurat niedziela mi odpada :[ grrr

[ wiadomość edytowana przez: KrauzeR dnia 2006-05-08 18:19:43 ]

Soota = Szkola= nieobecnosc
sobota dla niektorych jest to rowniez dzien pracujacy wiec trza myslec racjonalnie i w niedziele bo raczej kazdy ma wolna...

Cytat:
2006-05-08 08:24:22, Chudy89 pisze:

dołączam do pytania

miejscowka jest jakies 500 metrów od autostrady w odległości okolo 4 kilometry za bramkami,to sobie policzcie ile jest z katowic do krakowskich bramek i bedziecie wiedziec

mam nadzieje ze by nie jedziemy autostrada???? o jest dalej:|(przynajmniej odemnie) o jakies 3-4 km
czy krakow sie bedzie jakos umawial i jedziemy razem? czy kazdy dojezdza...? ale pewnie nie wszyscy wiedza gdzie to...

mysle ze dojazd z krakowa nie stanowi problmu.kazdy sobie znajdzie na mapce ulice praska.przedłuzenie praskiej to jest chyba tyniecka.jedzimey tyniecka w kierunku sutostrady dokladnie tak jak na oes tyniecki.jakis kilometr przed autostrada jest maly drogowskaz na tor kajakowy.