Fiat 125p Coupe - nju edyszyn :-)))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co tu duzo mowic

eeeeeeeee nie chce nic mowic ale wyglada mi to na VT i to w dodatku słabego autorstwa... Ta tylna szyba od kaszla jest troche krzywo

Pozdrawiam

Nie no bardzo starannie wykonany wózek. No i strasznie mocno obniżony, pasuje do niego......

o fuj jaki brzydki Fiat... nie będzie mi się podobał taki Fiat

to nie jest czasem virtual bo mi sie cos nie pasi w tym zeczywiscie szyba troche nie jest prosto

- nie ma sensu nic więcej pisać...

podzielam zdanie poprzednika

hmmm. tylko jeśli ta szyba jest wklejona krzywo..to ktoś sobie zadał dużo trudu żeby tak samo krzywo wkleić ją na drugim zdjęciu..
jeśliby była to jedna fotka to uwierzyłbym że to VT ale są dwie fotki .. przy preparowaniu drugiego zdjęcia napewno bym zauważył że szyba jest krzywo i poprawiłbym obie fotki, chyba że ktoś uznał iż skoro zchrzanił jedno zdjęcie to i musi zchrzanić drugie..coś dziwnego dla mnie..nie chciałbym z kimś takim składać samochodu, gdyby zauważył że na jednym z zacisków nie dał mosiężnej podkładki to nie dałby jej także na drugim żeby było równo? strach pomyśleć..brr

Ten kredens jest straszny!!Ta szyba od malca,i na koniec pieeekne klamki od nowszego poloneza,no poprostu osrana kupa.

Pomyslcie.....
Jakbyto było vt to ktos by zrobił w Pj w chwile ładne szyby.
Tu sa z malca więc to raczej nie VT.......
Boże dlaczego

Paskudny Fiacior.

pomysł na fiata coupe niczego sobie tylko to wykonanie - koszmar!

te szyby są wspawane razem z częścią maluchowskiego błotnika - widać przetłoczenie.
tu są zdjęcia fiaciora coupe - przedłużone drzwi, ładnie zrobiony, tzn od strony technicznej, bo wizualnie kupa.

ps. zdjęcia ze strony Kaovca

No ten czerwony kant to kompletna klapa..szkoda nawet komentowac..za to ten drugi calkiem calkiem wyglada..dziwne troche te swiatla..ale ujda jeszcze..lepiej wygladaja przynajmniej niz z zuka czy z warburga pozdroowka

[ wiadomość edytowana przez: MUSTANG dnia 2004-06-06 01:31:56 ]

co do czerwonego to wole nic nie pisac. dramat
co do czarnego to tylne swialta miazdza i sa piekne!!!!

red fiat - qpa straszna, pomijajac juz ta szybe, bo wloty tyz ma okropne [a'la ferarri]

black fiat - mnie sie tam podoba - caly, ladniejszego coupe nie widzialem !!

POZDRAWIAM!!

skundlony na max , profanacja

z "klientem" od czerwonego ostatnio dogadywałem włozenie silnika od BUrana jako SWAPA...narazie rozmowy trawaj..ale wydaje mi sie ze łyknie

Czerwony Fiacior jest ze Szczecina czesto go spotykam. dla mnie jest ok

Ten czarny jest super! Jak dla mnie bomba