Gdzie dobry pompiarz z wroclawia pilne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jesli macie dobrego pompiarza do td to prosze o pomoc u tych co bylem to wychodzi zebym silnik wymienil i to pomorze a autko duzo mi pali i zamula sie raz szybkie a nastepnie mul dajcje namiary Wroclaw jesli to mozliwe prosil bym o kontakt z adresem przez sms 603964259 dzieki

[ wiadomość edytowana przez: jacula dnia 2006-04-27 09:20:40 ]

to znaczy ze nie ma dobrego pompiarza we wroclawiu chyba taknarazie mam wieksze wydatki niz te moje 10|100 ale bylem w trzech warsztatach i kazdy mowil co innego jak bym chcial ich sluchac kazdego to taniej by bylo kupic nowy samochod nadal czekam na podpowiedzi nie podaje u ktorych bylem bo napewno jednego pompiarza bym skrzywdzil

ej dolek z tym , musi być jakiś fachowiec we wro... ja też jestem z wro ale narazie nie musialem nic poważnego robić w swoim Dieslu(odpukać), jak by coś poważnego padło to szczerze nei wiem gdzie jechać:/

ja tam do pomp polecam chłopaków z miejscowości Mleczna. Jedziesz w kierunku na Sobótkę i przed nią masz w prawo do drogowskaz do Mlecznej. Do warsztatu trafisz bo jest jeden, a chłopaki są bezbłędni i jak dla mnie w miare tani.

no dzieki tez cos slyszalem o tych z pod sobutki masz nr telef do nich

niestety, ale jutro poszukam jak nie zapomne

A ja moge polecić warsztat specjalizujący się w naprawach diesli, sa naprawdę dobrzy, ul.Kamiennogórska 85/1 (Złotniki) Wrocław, tel. 071- 349-24-08 lub 0601708730

Cytat:
2006-05-07 21:58:19, kornat pisze:
A ja moge polecić warsztat specjalizujący się w naprawach diesli, sa naprawdę dobrzy, ul.Kamiennogórska 85/1 (Złotniki) Wrocław, tel. 071- 349-24-08 lub 0601708730

dzieki dzis dzwonilem pytalem i wiecej nei zadzwonie skad oni biora cenny potwierdzil ze moze przyczyna jest zle ustawiony rozzad zapytalem ile 280 zl pytam czy napewno to on mi ze jak sie zrobi to sie okaze ale tak musze zaplacic to go zrozumialem ze moglby mi zrobic kapitalke i moze by pomoglo bron boze cos mam do ciebie tylko pisze co mi powiedzial przez telefon chyba tak sie nie robi