| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-05-13 19:27:26 Kupiłem dziś Auto Świat, a tam artykuł o nowej VECTRZE KOMBI, i SIGNUM, a na końcu piszą, że w czerwcu z taśmy zjadą ostatnie Bestie |
disel Gliwice | 2003-05-13 19:41:26 janusz jak chcesz zorganizowac strajk to jestem zawsze do dyspozycji |
daro_el opel omega A Elbląg | 2003-05-13 20:20:06 a juz marzylem o omedze D |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-05-14 06:36:47 a do tego mało pocieszające że "może" wypuszczą coś na płycie co zrobić najwięcej ludzie kupują dziadowskie kompakty i autobusy - jak kto woli vany. poczekamy zobaczymy całe szczęście że używanych jest sporo samych A naliczyłem we Włocławku z 50 chociaz większość to C20NE i 20NE i raczej GL ---+++== LOS OMEGAS BESTIALES ==+++--- Exclusivo club e Opel Omega ! >>> www.omega.lob.prv.pl <<< |
stapoz Omega 2.5V6+gaz, Mon ... Poznań | 2003-05-14 09:55:39 Ja słyszałem, że Opel wraz z nową Vectrą wprowadza nowy image dla swoich produktów. Vectra jest pierwsza, wkrótce pojawi się nowa Omega stylem nawiązująca do nowej Vectry. Jeżeli nawet tak by się nie stało - i Opel zakończyłby produkcję Omegi - to natychmiast wypuści coś w miejsce Omegi. Każy producent posiada produkty dla szerokiego kręgu odbiorców, z tego względu Opel na pewno będzie miał coś dla klientów poszukujących luksusowych limuzyn. Co najwyżej będzie się nazywać nie Omega a np. Lambda |
shaq_ OMEGA 'A' LUBLIN | 2003-05-14 12:01:12 stapoz-OMEGA to tez nazwa z tradycja a chcialbys jezdzic czyms co wyglada a omega a jest marki GAZ ZAZ albo ZAPOROZEC? |
Marcel CVC08 iVTurbo www.STREETSHADOWS.PL | 2003-05-14 14:07:48 Panowie jajka i pomidor i zadzwoncie do Bundeswery (pamietacia ta Omesie co na forum byly fotki?) i wbijemy sie w nia i dalej na frajerow ..... jak uzbieram kaski to moze zasiade juz kiedys wspominanej onmedze B 97r 2.0 w aut ...... brrrrrrr |