MotoNews.pl

Kupię komplet bilsteina do kanta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

chodzi o żółte gazówki
cena pasowałoby zeby była adekwatna do stanu

pzdr

A nie rozglądałeś się za innymi amorkami? W sklepie mi ostatnio wyszykali KYB'y 200 zł szt. Gazowo olejowe, podobno betonowe. W każdym bądź razie najtwardsze z możliwych

jak nic się nie ruszy to bede szukał innej marki, poki co nie pali się

Bilstein ma tą przewage ze jezeli profesjonalnie podchodzisz do sprawy to mozesz zmienic dowolnie siłe tłumienia odbicia i regenerować w zerkopolu. Poza tym ostatnio zawoziłem swoje 13 letnie amortyzatory bilstein do kaszla do utwardzenia i miały -5% zużycia w stosunku do fabrycznych jeżeli chodzi o siłe tłumienia i odbicia

pomaranczowy o ile pamietam do goorek cos kiedys mowil ze bedzie jakies zamiawial tylko potrzebuje chetnych ale nie wiem dokladnie o jakie chodzilo,zapyatj go

Cze!
Tu masz:
Bilstein żółty
Ja polecam amory Gabriel RED RYDER. Mam takie z tylu w Argencie, twarde jak diabli.
Ale nie wiem czy w polsce dostępne, ja mam z włoch przywiezione ;D
Pozdro!

Cytat:
2006-05-10 22:52:40, bimber1 pisze:
pomaranczowy o ile pamietam do goorek cos kiedys mowil ze bedzie jakies zamiawial tylko potrzebuje chetnych ale nie wiem dokladnie o jakie chodzilo,zapyatj go

tak,ale okazało sie że jest pewna nieścisłość po poprzedniej rozmowie z panem Bieńczykiem,i cena jaką znaliśmy okaała sie być nie ceną za pare a za sztuke
ps. do kanta już nie robią dedykowanych-przerabiajaa z innych...
Cytat:
2006-05-10 23:03:30, Wik pisze:
Cze! Tu masz: Bilstein żółty Ja polecam amory Gabriel RED RYDER. Mam takie z tylu w Argencie, twarde jak diabli. Ale nie wiem czy w polsce dostępne, ja mam z włoch przywiezione ;D Pozdro!

te z linka już nieaktualne...

jak chcesz orange moge Ci moje opchnąć komplecik przód i tyl , przód zielone tyl zolte , cena ....jakoś się dogadamy z 450 zł

Cytat:
2006-05-10 19:50:36, Art126 pisze:
Bilstein ma tą przewage ze jezeli profesjonalnie podchodzisz do sprawy to mozesz zmienic dowolnie siłe tłumienia odbicia i regenerować w zerkopolu. Poza tym ostatnio zawoziłem swoje 13 letnie amortyzatory bilstein do kaszla do utwardzenia i miały -5% zużycia w stosunku do fabrycznych jeżeli chodzi o siłe tłumienia i odbicia

Znaczy zepsuty byl Nie wyeksploatowywal sie przeciez normalnie....

znaczy sie ze własnie był sprawny, tylko dla mnie było za miekko.

[ wiadomość edytowana przez: Art126 dnia 2006-05-14 00:42:03 ]