[S] samsung e720

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w tytule..latwo sie domyslic ze chodzi o telefon..

telefon siostry..kupila w anglii..pouzywala miesiac i poszedl w kat..znikome slady uzytkowania..telefon mimo ze kupiony w sieci O2 w anglii nie mial fabrycznie simlocka i mial polskie menu..telefon ma bluetootha odtwarzacz mp3 z wbudowana pamiecia zdajsie 90Mb..no i jest przeuroczy..ale raczej dla pasjonata..bo cena to okolo 500zl..no ale w polsce w sklepie kosztuje okolo 1100zl

wrzucam to ogloszenie niejako dla porzadku bo fon i tak pojdzie na allegro lada dzien...ale a nuz ktorys z klubowiczow sie skusi

real foto dostarcze jesli ktos bedzie zainteresowany..natomiast zeby miec poglad jak to cos wyglada zapraszam TU

No tak, to jedyny na rynku telefon, który jest choć w połowie tak ładny/ciekawy jak V3ka

Cytat:
2006-05-21 18:22:46, qbaj pisze:
jak w tytule..latwo sie domyslic ze chodzi o telefon.. telefon siostry..kupila w anglii..pouzywala miesiac i poszedl w kat..znikome slady uzytkowania..telefon mimo ze kupiony w sieci O2 w anglii nie mial fabrycznie simlocka i mial polskie menu..telefon ma bluetootha odtwarzacz mp3 z wbudowana pamiecia zdajsie 90Mb..no i jest przeuroczy..ale raczej dla pasjonata..bo cena to okolo 500zl..no ale w polsce w sklepie kosztuje okolo 1100zl wrzucam to ogloszenie niejako dla porzadku bo fon i tak pojdzie na allegro lada dzien...ale a nuz ktorys z klubowiczow sie skusi real foto dostarcze jesli ktos bedzie zainteresowany..natomiast zeby miec poglad jak to cos wyglada zapraszam TU

Kurcze, kubiłbym sobie ale:

Primo, nie mam pieniędzy.

Secundo, powiedziałem sobie, że już koniec z tego typu gadżetami

Cytat:
2006-05-21 19:05:45, -JACO- pisze:
No tak, to jedyny na rynku telefon, który jest choć w połowie tak ładny/ciekawy jak V3ka

eh no wlasnie jak robilem mu fotki to wzialem do reki i porownalem ze swoja nokia 6131..moja nokia ma wiecej funkcji jeszcze lepszy ekran (choc w e720 jest naprawde dobry) ale jesli chodzi o walory estetyczne..to wyglada jak przerosniete brzydkie kaczatko przy tym samsungu