| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-05-12 21:36:54 własnie co sądzicie o naszym ulubieńcu ?? Romusiu ?? mi sie wydaje ze chyba jaja Kaczyńscy sobie robią , przeciez giertych to oszołom i nie bede mówił kto jeszcze , chyba sie zgodzicie ze mna , co wogóle sądzicie o zakazie handlu w niedziele , przeciez to chory pomysł , większośc ludzi cały tydzień pracują i nie mają kiedy robić zakupów to robią je w niedzile , a wprowadzanie kar cielesnych w szkołach , tez o tym słyszałem same dobre pomysły , watpie czy uczeń da sie skarcić w szkole , raczej nauczyciel wpiernicz szybciej dostanie , nasza młodziez teraz nie juest taka jak kiedyś , nie da sobie ![]() |
najmer Audi 90 Oleśnica/WRC/Torquay | 2006-05-12 21:49:48 ......tak moze jeszcze uczniow ubrac w czarne spodenki brazowe koszule i czerwone opaski z czarnym ( sybol znany) na pialym tle, to by sie pewnie czol jak w domu ......... |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-05-12 22:00:56 jeszcze niedługo powstanie specjalna policja kościelna i bedzie sprawdzac czy aby napewno w niedziele było sie w kościele , zadne usprawiedliwienie nie pomoze nawet L4 a juz o religi wliczanej do srdniej to nie wspomne i o religii na maturze , chyba bedzie trzeba wyrzec sie obywatelstwa polskiego tak jak słyszałem zrobił to jakiś łodzianin z powodu naszych kochanych ludzi rzadzacych , nie mógł zniesc tego co sie dzieje w polsce |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-05-12 22:29:55 wiele osób tez straci prace przez to ze zakazą w niedziele handlu mam paru znajomych co studiuje i pracuja w weekendy w hipermarkecie Geant jedynie wtedy mogą zarobic jakieś pieniadze i poszli tam nie z przymusu tylko z wlasnej woli tak samo jest jak własnie jeden z nich mówił ze wiekszosc pracowników tego hipermarketu jest przeciwko temu zakazowi |
profil-usunięty | 2006-05-12 22:32:34 No to ja juz nic nie mowie.
Mi to rybka bo ja i tak robie zakupy w tygodniu. |
dcnt Audi 80, Land Rover ... Pilzno | 2006-05-12 22:38:05 a siostra by sie ucieszyla z niedzielnego zakazu, moialaby wolne tak to co druga iedziele musi siedziec za lada i obslugiwac przemilych klientow, ktorzy z nudow chodza i truja coby tu nie kupic i sami nie wiedza co |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-05-12 22:40:57 Mi tez to rybka bo ja wogóle za robieniem zakupów nie przepadam i unikam ich wogóle robienia a jak trzeba to zwykle wpadam zaraz po otwarciu kiedy najmniej ludzi jest i własnie w tygodniu bo w weekend mi sie z domu nie chce wychodzić ale narazie bacznie sledze poczynania sojuszników PiSu i jestem ciekaw co wymyslą ciekawego jeszcze jak narazie miał byc najtańszy to rząd a wychodzi na to ze obecnie jest najdrozszy zresztą ja ez juz nic nie pisze nich inni sie wypowiedzą , co do chodzenia w jednakowych fartuchach to jak dawno to było kiedys było inaczej Kasiu , swiat sie zmienia i młodzież jest jaka jest a złe nawyki trudno zmienić , małolaty juz od najmłodszych czasów wypatrzaja sie , poprzez ogladanie filmów gdzie tylko sie mordują i głupich gier , kiedys tego tak nie było , teraz internet , gry , telewizja , narkotyki dostepne na zawołanie to wszystko wpływa na wychowanie młodego społeczeństwa , oki juz naprawde kończe
[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2006-05-12 22:43:49 ] |
najmer Audi 90 Oleśnica/WRC/Torquay | 2006-05-12 22:48:58 a czy w te niedziele beda zamkniete szpitale i policja miala by wolne bo jak nie to nie sprawiedliwe |
Piter20 (M) A3 WRC | 2006-05-12 23:31:31 zakaz handlu dla molochow w niedziele tez nie jest zlym pomyslem. male sklepy dzieki temu moga sobie odbic, a za malymi sklepami rowniez polskie hurtownie. wierzcie mi, z tej strony prace moze stracic wielokrotnie wiecej ludzi, niz tych z marketow. |
is155 IS 200 Dziergowice | 2006-05-13 10:11:47 Najbardziej żenujacym jest fakt ze ludzie zmuszani do pracy w niedziele prace tę wykonują za niewolniczo niskie stawki gdyz boją się stracic pracę i godzą się na takie warunki a wielkie molochy na tym żerują.
Co do przyśpieszania przy sprawdzaniu prac maturalnych to sprawa już nie wygląda tak prosto i często nic tu nie da się zrobić,choc zawsze jest jakieś ale....
p.s. przychylam się do wypowiedzi Piter20,gdyż najczęściej małe sklepy to biznesy rodzinne zapewniające byt i utrzymanie ludziom je prowadzącym. |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-05-13 20:30:53 jestem ciekaw czy sprzedazy paliwa na stacji benzynowej tez nie wprowadzą przy okazji w niedziele wkońcu to jakby nie było handel |