| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
raaff Będzin | 2006-05-12 08:59:45 no właśnie nie zostawiłem żadnych narzędzi lub śrubek tego jestem pewien. |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2006-05-12 10:14:05 W gre wchodza jeszcze te glupie bolce w drzwiach.
Druga sprawa to... SPREZYNE ?? Od kiedy to sie wymienia jedna strone ?? ![]() |
raaff Będzin | 2006-05-12 10:21:01 były obydwie wymieniane ale ta stukot z lewej strony dochodzi.
a z tymi drzwiami to zobacze |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2006-05-18 09:12:21 Odświerzam troszku, bo coś mi się u mnie nie podoba.
Wymieniłem mocowania amorów, przegub, posprawdzali wszystko i niby jest oki, ale mimo wszystko dźwięki dochodzące z zawiechy jakoś mnie nie satysfakcjonują. Chodzi mi głównie o dźwięk przy przejeżdżaniu przez niewielkie dziury, łączenia asfaltu, czy nawet wolną jazdę po płytach. Jest to wyraźnie słyszalne i takie jakby "głuche", przenoszące się na budę. Mam porównanie z astrą jedynką służbową, która ma o 50 tysięcy więcej na liczniku, dobijana jak to służbówka, z racji oszczędności w firmie za dużo się w nią nie wkłada, a mimo wszystko w analogicznych sytuacjach w niej słychać tylko takie ciche, stłumione pyknięcia najwyżej. No i wydaje mi się (choć może jestem jakiś naiwny) że w esperaku nie powinno być gorzej - a jest. Poza tym po ostatnich naprawach, szczególnie w skręcie, jak wjade na nierówności, np. kostkę brukową to strasznie zaczyna coś brzęczeć i stukać, tak jakby coś w zawieszeniu wpadało w jakiś rezonans. Macie jakieś pomysły? Ewentualnie może jakieś elementy gumowe są do wymiany? |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2006-05-19 12:00:28
No z tego co kojarzę to się trochę rusza, tylko nie wiem czy to jest "za bardzo" czy w normie. A 160 to to łożysko? |
misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2006-05-19 19:10:18 ja za wymiane razem z lozyskiem dalem 152 zl w warszawie a tez latalo i stukalo |