| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-05-11 18:12:33 Zapozyczone z innego forum , dośc stare ale moze nie było
Historia która została mi dziś opowiedziana.... Byłem szczęśliwy. Byłem tak szczęśliwy jak tylko mógłbym to sobie wyobrazić. Z moją dziewczyną spotykałem się ponad rok i w końcu zdecydowaliśmy się wziąść ślub. Moi rodzice byli naprawdę zachwyceni i pomagali nam we wszystkich przygotowaniach do naszego wspólnego życia, przyjaciele cieszyli się razem ze mną a moja dziewczyna... była jak spełnienie moich najśmielszych marzeń. Tylko jedna rzecz nie dawała mi spokoju - dręczyła i spędzała sen z powiek... jej młodsza siostra. Moja przyszła szwagierka miała dwadzieścia lat, ubierała wyzywające obcisłe mini i króciutkie bluzeczki, eksponujące krągłości jej młodego,pięknego ciała. Często kiedy siedziałem na fotelu w salonie, niby przypadkiem schylała się po coś tak, że nawet nie przyglądając się,miałem przyjemny widok na jej majteczki. To nie mógł być przypadek. Nigdy nie zachowywała się tak kiedy w pobliżu był ktoś jeszcze. Któregoś dnia siostrzyczka mojej dziewczyny zadzwoniła do mnie i poprosiła abym po drodze do domu wstąpił do nich rzucić okiem na ślubne zaproszenia. Kiedy przyjechałem była sama w domu. Podeszła do mnie tak blisko, że czułem słodki zapach jej perfum i wyszeptała, że wprawdzie będę żonaty,ale ona pragnie mnie tak bardzo... i czuje, że nie potrafi tego uczucia pohamować... i nawet nie chce. Powiedziała, że chce się ze mną tylko ten jeden raz, zanim wezmę ślub z jej siostrą i przysięgnę jej miłość i wierność póki śmierć nas nie rozłączy. Byłem w szoku i nie mogłem wykrztusić z siebie nawet jedeneg o słowa. Powiedziała "Idę do góry, do mojej sypialni. Jeśli chcesz, chodź do mnie i weź mnie,nie będę czekać długo" Stałem jak skamieniały i obserwowałem ją jak wchodziła po schodach kusząco poruszając biodrami. Kiedy była już na górze ściągnęła majteczki i rzuciła je w moją stronę. Stałem tak przez chwilę, po czym odwróciłem się i poszedłem do drzwi frontowych. Otworzyłem drzwi i wyszedłem z domu, prosto, w kierunku zaparkowanego przed domem samochodu. Mój przyszły teść stał przed domem - podszedł do mnie i ze łzami w oczach uściskał mówiąc "Jesteśmy tacy szczęśliwi, że przeszedłeś naszą małą próbę. Nie moglibyśmy marzyć o lepszym mężu dla naszej córeczki.Witaj w rodzinie!"..A morał z tej historii... Zawsze trzymaj prezerwatywy w samochodzie.... |
taz Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | 2006-05-11 19:20:46 |
najmer Audi 90 Oleśnica/WRC/Torquay | 2006-05-11 20:41:18 HISTORIA PEWNEJ DZIEWCZYNY.
NA POGRZEBIE SWOJEJ MATKI SPOTYKA CHŁOPAKA KTÓREGO WCZEŚNIEJ NIGDY NIE WIDZIAŁA. NIEOCZEKIWANIE DOSTRZEGA W NIM MĘŻCZYZNĘ SWEGO ŻYCIA I W TYM SAMYM DNIU ZAKOCHUJE SIĘ... KILKA DNI PÓŹNIEJ DZIEWCZYNA ZABIJA SWOJĄ SIOSTRĘ..... JAKI JEST POWÓD ZABICIA WŁASNEJ SIOSTRY ??????? (odpowiedz znajdziesz poniŻej. zanim zajrzysz POMYŚL SAM!) > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > Odpowiedź: MIAŁA NADZIEJĘ, ŻE TEN CHŁOPAK ZNOWU POJAWI SIĘ NA POGRZEBIE .....!!!!! Jeżeli odpowiedziałeś prawidłowo znaczy to, że rozumujesz jak psychopata!!!!! Ten test został stworzony przez słynnego amerykańskiego psychologa i pozwala weryfikować potencjalnych zabójców. Wielu seryjnych morderców odpowiedziało prawidłowo na to pytanie. Jeżeli odpowiedziałeś błędnie lepiej dla Ciebie. Jeżeli ktoś z Twoich przyjaciół odgadł odpowiedz sugeruję trzymać się od niego z daleka.
Prawda ze odpowiedz jest oczywista... |
boowa105 Syrena 105 Rzeszów | 2006-05-13 02:44:53 |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-05-13 20:32:37
było juz ![]() |
Rybson ;| Stalowa Wola | 2006-05-15 10:02:09 hehehe dobra jest ta pierwsza historia, a i jaki moral Pozdro |