Silentbloki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ma takie pytanie:czy ktos wymienial silentbloki tylnego zawieszenia chodzi mi konkretnie o drazki reakcyjne i stabilizujace,a jesli tak to z czego dobral bo z tego co wiem to oryginalne sa niedostepne

Wszystkie pasują od Łady

napisz z ktorego roku masz auto, bo silentblockow tylnych byly dwa rodzaje w zaleznosci od rocznika...

w profilu obywatela rk131 jest 1977rok, czyli od od Ladaczicy pasują, jak dobrze poszuka to za 30-40zł wszystkie wymieni

w ladzie silentbolki sa zbudowane z dwoch stozkow a w mirafiori sa klasyczne czyli wprasowywana tylejka zalana guma

Dziś zmieniłem silentbloki w drażku Pandharda, pasowały od Łady. W przypadku drążków wzdłużnych sukcesu brak

U mnie żadna tulejka nie jest zalana gumą, tylko wciśnięta w silentblok. Drążki wzdłużne mają silentbloki o mniejszej średnicy niż Panhard. Też od Łady pasuje.

cala sytuacja sie rozwiazala do mojego modelu pasuja silentbloki z lady tylko sam sobie zrobilem problem bo chcialem miec wczesniej gotowy drugi komplet drazkow,a posiadam takowy z nowszego modelu gdzie sa silentbolki zalewane