Breda, gdzie jaka i za ile??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie znacie chłopaki jakiejś firmy która może sprzedaje bredy do malacza, albo robi na zamówienie. Znalazłem w necie oferte firmy MAG SPORT z Nowego Sącza z tym że strona ostatnio aktualizowana była 3 lata temu, jest numer tel. ale jeszcze nie dzwoniłem.

Na allegro znalazłem brede Speeder Michael'a za 209 zł, ale nic pozatym.

Pomóżcie bo rajdówka prawie poskładana a najchętniej bym ja upalił na bredzie...

P.S. Można gdzieś dorwać nowe bredy Pachonia, czy on to robi czy może ktoś je robił co i jak i wogule...???

Z góry dzięki za pomoc

[ wiadomość edytowana przez: colin_witosa dnia 2006-05-15 20:47:00 ]

breda od pachonia to raczej wymarły gatunek . Ci co mają cieszą sie nimi

szukaj uzywki .. powodzenia

pachonia oryginalnego nowego nie znajdziesz ja swojego łatam ile moge zeby tylko chodzil bo o takiego juz baaaardzo trudno

Cytat:
2006-05-15 22:47:06, 3zeR_MDS pisze:
pachonia oryginalnego nowego nie znajdziesz ja swojego łatam ile moge zeby tylko chodzil bo o takiego juz baaaardzo trudno

pomierzyc i skopiowac

jest ale cholernie drogi i to michaela
http://allegro.pl/item103719036_tlumik_fiat_126p_breda_strumienica_wydechu.html

Włąsnie tego z allegro to obadałem, ale jest drogi i podobno mocowanie sie szybko urywa, więc lipa, a jest jeszcze jakaś firma która robi Bredy oprócz Michael'a??

A co z tą firmą MAG SPORT??

Ja mam samorobke i daje rade rewelka Na 555 z seria glowka, 32KM

Lapek

A ma ktoś może projekt tej bredy od Pachonia??

Jak tak to chętnie przygarne kkrzyszt@o2.pl

Z góry dzięki

Pierwszy lepszy post, jaki sie nawinal w wyszukiwarce. Jak to jest z ta breda, mozna w koncu smigac na niej w kjs'ach czy nie ? Jesli nie to czy z zatyczka mozna ? Jak sobie z tym radzicie ? Chyba nie wyrzucacie jej ?

Na Kajtkach można, tylko na dojazdówkach musisz mieć zatyczke z tego co wiem. Ale kto tego przestrzega