Tychy 21.05 Majowy Sprint II Runda MT

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wybiera się ktoś??

Raczej tekiej imprezy nie przegapię

Jeździłeś tam już jaki jest ten tor,w miare równy?
Bo jedziemy Mini Cooperem i mamy obawy,żeby zbytnio auta nie zdemolować

tor jest równy , i szybki

Tor jest w miarę równy, choć autko typowo torowe by napewno poubijało spojlery Nawierzchnia bardzo przyczepna i opony ubywająw oczach Tym razem mają być też jakieś próby poza torem - nie wiem czego się spodziewać tam...

Nie wiem w ktorym miejscu beda rozmieszczone proby poza torem, ale na pewno nie bedzie zbyt duzo pacholkow
Mam nadzieje, ze zrobia probe w miejscu, gdzie byla na I i II eliminacji w tamtym roku - asfalt, miejscami posypany piaskiem, potem proba przechodzila na szuter/bloto i wracala na asfalt, bardzo przyjemnie sie tam jechalo
Chociaz tym razem chyba bede tylko ogladal...

Po ostatnich Tychach miałem ochotę wystartować, było zaj….cie, chciałem zobaczyć ile mi brakuje do Grześka Kwietnia, Dommela i reszty maluchów ale z braku finansów cienko to widziałem, myślałem żeby chociaż jechać pokibicować naszym chłopakom ale wypadła mi wycieczka integracyjna z pracy.
Liczę na jakąś relację (filmiki, zdjęcia)
Powodzenia.

umieszczam nadesłane wynki:

Wielkie dzięki dla _Arti_ za opublikowanie wyników!!!!!!!!(AZT ich jeszcze nie umieścił)

Wystartowaliśmy samochodem Mini Cooper S ,8-9 miejsce w grupie,29 w Generalce.Impreza suuper,trasy bardzo równe szybkie,jazda czysta(bez kar,jedno cofanie nam się tylko trafiło,ale przynajmniej bez Taryfy) ,ale z wielką uwagą i odpuszczaniem niektórych parti ze względu na samochód.Jedyny minus to bardzo ostry aswalt na torze-dosłownie znikneły nam nowe opony .Kierowca jak na swój pierwszy start spisał się rewelacyjnie,ja na prawym chyba też
Organizacja powiedzmy ok,tzn. zaskoczło mnie np:
-brak sprawdzania dokumentów i ubezpieczenia(najpewniej 15latek by mógł poszaleć samochodem rodziców )
-lekka dezorganizacja na początku (dyrektor nie wie gdzie będzie odprawa)
A tak to wszystko OK
(Kto jechał jeszcze z kraka)?

wyniki:
http://www.tgr05.webtech.pl/wyniki06/2mt_210506.xls