MotoNews.pl

Sprzągło

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam problemy jak w temacie ze sprzegłem .. Seat cordoba 1.6 130tys km .....

Nie wiem co to jest ... wnioskuje ze trzeba odpowietrzyc ale jak?
Objawy sa takie .... Jak nacisne sprzwegło i poszcze to nie odbija .. zostaje wcisniete .. muszeje sam odciagac reka ....
Drugim objawem jest ze w pompce bulka.. tak jak b6 bylo powietrze ... prosze o pomoc ...

dziekuje za szybka odpowiedz .. jestes cie zajebisci .......

Gdyby kogos interesowalo .. w tych autach padaja takie noski od sprzegla ...koszt 70zl

Z latwoscie moznato zrobic wdomowym zapleczu
trzeba zdjac kolo od strony kierowcy .... nastepnie na koncowce skrzyni biegoe jest taka okragla zaslepka ze znaczkiem VW nalezy ja zdjac .. nastapnie widzimy rozerwany nosek! Zeby go wyjac nalezy poprpstu wybic os na ktorej jest zamocowany mlotkiem .. zalozyc nowy nosek i znowmozna palic gumy!

20 min czasu i masz gotowe!

Cytat:
2006-06-10 15:30:09, mirras84 pisze:
mam problemy jak w temacie ze sprzegłem .. Seat cordoba 1.6 130tys km ..... Nie wiem co to jest ... wnioskuje ze trzeba odpowietrzyc ale jak? Objawy sa takie .... Jak nacisne sprzwegło i poszcze to nie odbija .. zostaje wcisniete .. muszeje sam odciagac reka .... Drugim objawem jest ze w pompce bulka.. tak jak b6 bylo powietrze ... prosze o pomoc ...

to pisz wyrazniej bo widocznie nie umiemy rozczytac o co Ci sie rozchodzi .... jak to "poszczasz sprzwegło" ??

no i temat...sprzągło...nie wiem jak reszta ale ja nie wiem o co chodzi

i nie pisz w 10 watkach ze jestesmy zajebisci bo to wswzyscy doskonale wiemy nie od dzis

Ja cie gosciu nie rozumiem piszesz o sprzegle pozniej o skrzyni biegów pozniej o kole kto wie o co Ci chodzi moze masz sprezyne od łapy peknieta i nie odbija a moze masz linke urwana skad ja mam to wiedziec jasnowidz nie ejstem

piszesz post a pozniej sam sobie na niego odpowiadasz i ja szczerze mowiac to zrozumiałem wogole co innego pisz jasno i zrozumiale a przynajmniej przeczytaj to co piszesz kilka razy

Cytat:
2006-06-13 21:05:46, uszek pisze:
Ja cie gosciu nie rozumiem piszesz o sprzegle pozniej o skrzyni biegów pozniej o kole kto wie o co Ci chodzi moze masz sprezyne od łapy peknieta i nie odbija a moze masz linke urwana skad ja mam to wiedziec jasnowidz nie ejstem piszesz post a pozniej sam sobie na niego odpowiadasz i ja szczerze mowiac to zrozumiałem wogole co innego pisz jasno i zrozumiale a przynajmniej przeczytaj to co piszesz kilka razy

Cytat:
2006-06-13 11:26:08, Petersen pisze:
to pisz wyrazniej bo widocznie nie umiemy rozczytac o co Ci sie rozchodzi .... jak to "poszczasz sprzwegło" ?? no i temat...sprzągło...nie wiem jak reszta ale ja nie wiem o co chodzi i nie pisz w 10 watkach ze jestesmy zajebisci bo to wswzyscy doskonale wiemy nie od dzis

dobrze gadaja !!
polac im