Co lepsze? 1x500RMS czy 2x250 RMS?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Podobnie jak w temacie. Mam pytanie czy bardziej mi sie oplaca kupic jeden glosnik ktory ma 500W RMS czy 2 glosniki po 250RMS? Mam na mysli glosniki 30cm. Co mi polecacie w kwocie okolo 500zl za glosnik/i??

pozdrawiam

Że tak się spytam, chcesz kupić głośniki na przód, czy subwoofer , bo zadałeś pytanie typu: co lepsze, 2+2=4 czy 8:2=4. Nie chcę być złośliwy, ale napisz czego oczekujesz i co jest dla Ciebie ważne . Podaj pełną informację zanim zapytasz. Nokt nie wie co siedzi w Twojej głowie

Przepraszam
Chodzi mi o to zeby bylo glosno i zeby dobrze trzeslo oparciem od fotela... Ale nie chce tez zeby zrobila mi sie wielka kupa....

bolls w sumie co by nie było to w kwocie 500zł 2 dobrych 12" nie kupi i jak bym proponował kupic jedna ale stosunkowo dobra 12"

http://www.essa.com.pl/oferta/index.php?id=2,178,180&kid=180&pid=949

a jakbym kupil 2 takie?

[ wiadomość edytowana przez: grzana997 dnia 2006-06-14 13:25:20 ]

Masz 500 zł na 2 głośniki czy na jeden?
Ja osobiscie polece Ci ten glosnik. Oczywiscie jezeli chcesz zeby nisko schodzil i mial naprawde piekny i czysty dzwiek. A slychac Cie bedzie juz z ponad 200 metrow... a zreszta jezeli dasz mu dawke energi jaka potrzebuje to nawet nie bedziesz podrekracl na maxa bo nie usiedzisz

A jeden by wystraczyl??