MotoNews.pl
9 Potrzebny schemat (14496/0) - NT

Potrzebny schemat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej!

Zawitałem na Wasz kącik, będąc kiedyś również maniakiem Daewoo Espero będącego własnością mojego ojca. Nadal zresztą uważam, że jest to b. fajne autko, choć jeżdże teraz czymś zupełnie innym
Natomiast mój szanowny Staruszek ma problem. Jakiś czas temu zaczęła siadać mu instalacja elektr. związana z oświetleniem włączników wokół deski rozdzielczej. Raz świecą, a raz nie (te po lewej). A teraz doszedł mu problem z halogenami. Raz je w trasie wyłączył i od tamtej pory nie funkcjonują. Mówi, że przekaźnik działa, inne znane mu miejsca też posprawdzał, ale brakuje mu schematu instalacji elektr. żeby sprawę rozwiązać...

Czy wiecei co może być przyczyną problemów? Albo macie może schemat instalki elektrycznej? Byłbym bardzo wdzięczny za info i za ewentualne matariały (np. skany instalki) na priva

Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie!

odnośnie przygasania guzików - wstrząchniete żaróweczki. Trzeba rozebrać , i wymienić.

To co? Nikt z kolegów Espero'wiczów nie ma w posiadaniu schematu elektryki? Albo przynajmniej schematu elektryki oświetlenia? Nie wierze...

Ja mam ale na papierze i nie mam jak zeskanować (ksero dostałem pocztą z daewoo motor poland po kontakcie mailowym i telefonicznym) jeśli masz jakiś pomysł albo ktoś ci może to przywieźć to ci moge odkserować co potrzebujesz.
Schemat był na tej wschodzniej stronie ale strona zostałą zmieniona i niema

dzieki, dostalem juz od Krawat'a per e-mail w pdf. Duuuzo miejsca zajmuje, ale jest ok.

Dzieki wszystkim!

Pozdr z FEFK