Maska. Podnoszenie z siłownika w omedze A

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Czy ktoś to próbował robić chciał bym się pozbyć patyka i mieć siłowniki do maski jak w omie b. Próbowałem to zrobić ale niestety nie wiem jaki długi siłownik jaki kąt nachylenia go jak zamocować i do czego czy trzeba przerabiać zawiasy, jak ktoś to przerabiał to niech się podzieli informacjami.

SENATOR B

co senator b tak ma ? jeśli tak to fotki bo nie mam senka

to fotki co?

images.google.com + opel senator engine i nie zgadniecie co się pokazuje...
cuda nie z tej ziemi:

niezłe, co? 30 sekund szukania
i kolejne foto:

tutaj już minuta szukania, ciężka sprawa

[ wiadomość edytowana przez: zork dnia 2006-05-16 17:32:34 ]

A widzisz jak to jest zrobione jakie są wymiary siłownika jaka jest jego siła czy jest olejowy czy gazowy takie zdjęcia to mam.

Dzwonisz do gościa który ma senka na części(może Mario jeszcze ma) i załatwiasz wszystko.
Ewentualnie któregoś klubowicza z Senkiem poproś o dokładne fotki w których miejscach jest przymocowany siłownik i jak.
Prosta sprawa

cholera a ja myślałem że to forum jest do zadawań właśnie takich pytań jak te a jak pisze omega a to ludzie posiadający b lub senatora to już nie czytają. Fajnie!!!!

Seweryn luzik! Postaram sie wieczorkiem cyknac dokladne foty i pomierzyc to jakos, badz cierpliwy
Ale najpierw sie wytlumacz z nieobecnosci na zlocie

edit: foty wrzuce jutro, dzis juz nie dam rady

[ wiadomość edytowana przez: darq dnia 2006-05-18 01:06:56 ]

Jestem cierpliwy, ale pytam i nic żadnej odpowiedzi konkretnej na forum i głupie podpowiedzi. Dlaczego nie byłem? kupa awarii wymiana paru elementów i brak czasu, kasy a po za tym to autko jeździ do Wrocławia a dokładnie to narzeczona na uczelnie akurat w weekendy może na jesień. Pozdrawiam. A za fotki będe wdzięczny.

Seweryn a po co Ci te wymiary? Skoro senio i oma A to samo szczególnie jeśli chodzi o przedział silnik.
Poprostu kup będę pasować.

[ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2006-05-18 17:50:04 ]