Sklepy www z oponami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cos mi się obiło o uszy, że któryś ze sklepów www za drugie zamówienie (albo kpl. 4 szt), daje jakis rabacik...
Ktoś zna szczegóły?
Pozdr. P.

Cytat:
2006-10-17 15:23:33, pyrekcb pisze:
Cos mi się obiło o uszy, że któryś ze sklepów www za drugie zamówienie (albo kpl. 4 szt), daje jakis rabacik... Ktoś zna szczegóły? Pozdr. P.

www.baloon.pl ?

Cytat:
2006-10-17 15:23:33, pyrekcb pisze:
Cos mi się obiło o uszy, że któryś ze sklepów www za drugie zamówienie (albo kpl. 4 szt), daje jakis rabacik... Ktoś zna szczegóły? Pozdr. P.

bardzo mozliwe, tylko sprawdź, czy ceny wyjściowej nie mają przypadkiem takiej, że taniej wyjdzie gdzie indziej kupić bez rabaciku

Cytat:
2006-10-17 16:06:31, Walus pisze:
bardzo mozliwe, tylko sprawdź, czy ceny wyjściowej nie mają przypadkiem takiej, że taniej wyjdzie gdzie indziej kupić bez rabaciku

Wiem, ale chciałem porównać sobie realne ceny, tzn. ze wszystkim dostępnymi rabatami, zeby zdecydować. Nie kieruję się bynajmniej samym rabatem...
Pozdr. P.

Cytat:
że taniej wyjdzie gdzie indziej kupić bez rabaciku

Jak letnich kapciuchów szukałem, to baloon miał jedną z lepszych cen.

Zamówiłem dla znajomej 4 szt opon 145/65/13 Dębica Frigo Directional ( do Matiza).W Norauto po promocji opony takie były po 115zł/szt. W baloon'ie wyszły po 88zł/szt. Zamówiłem w piątek rano,wczoraj rano kurier z Masterlinka przywiózł.Zamówienie było za pobraniem.Zero dodatkowych kosztów (np.pobrania).Od razu (a było to pierwsze zamówienie) dostałem 5% rabatu.
Tak więc ze swojej strony polecam

Poczekajcie, teraz lecę spać, ale jutro skończę zestawienie cen w kilku sklepach www.
Powiedzcie tylko, jak wrzucić .xls na forum?
Pozdr. P.

Cytat:
2006-10-18 00:22:04, pyrekcb pisze:
Powiedzcie tylko, jak wrzucić .xls na forum? Pozdr. P.

Wyeksportować do TXT

ja juz kilka sztuk dla siebie i ojca kupiłem z Baloon i jestem zadowolony, wiec ze swojej strony mogę polecić.
Ps. te opony które mnie interesowały tam akurat były najtańsze...

Cytat:
2006-10-18 07:29:56, piotr_ek pisze:
Wyeksportować do TXT

Raczej chodziło mi o załączenie....

No dobra - mozna załączyć, czy nie można...?
Ew. wrzucić gdzieś i dać linke do "zapisz jako"...

A co wogóle polecacie do Esperaka na ten sezon w średnim pułapie cenowym powiedzmy ok 170-190zł?
Ja po pozytywnych doświadczeniach z letnimi Daytonami D210 185/65/14 myslałem o węższych (ze względu na róznice w cenie wedle Rabbita zimówkach 175/70/14
- Dayton DW510 za ok 174zł (Netcar)
lub
- Kleber Krisalp 3 - ok 178zł Netcar
- Fulda Kristal Montero za ok 180 Baloon
- Montero 2 za ok 170 Baloon
- Firestone Winterhawk za ok 178 Netcar

znalazłem tez o dziwo
- Pirelli Carving za ok 191 na Netcar.pl (jakaś słaba wersja Pirelli czy to promocja?? )

Proszę o opinie użytkowników

Cytat:
Ew. wrzucić gdzieś i dać linke do "zapisz jako"...

No to wrzuć "gdzieś". Pełno darmowych serwerów jest... albo piotr'kowi wyślij - nie będzie reklami i limitów.

priv

pyrekcb odwalił kawał dobrej, solidnej i wyjątkowo (dla niektórych oczywiście) solidnej roboty. Stąd ściągniecie zestawienie cen opon w sklepach internetowych

Dzięki Piter za wrzucenie!
Co prawda to rozmiar "avensisowski", ale jako taką opinię o cenach można sobie wyrobic. Za ew. błedy przepraszam - robiłem to późnym wieczorem.
Od cen trzeba odliczyć ew. rabat, który dają poszczególne sklepy.
No i wybór opon - na podstawie opinii z tego forum, forum toyoty i autokącika, wybrałem subiektywnie najlepsze relacje cena/jakość.
Pozdr. P.