Wydech MK4 ile??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ile moze kosztowac caly wydech od kolektora do koncowego .wiecie mam kocowy wydech sportowy wiec nowka mi nie zalezy bo jest kolektor i reszta niepotrzebych bzdetów>piszcie co i jak bo moj do wymiany

Ja do diesla za KOMPLET w MK4 (orion) ;D dalem niespelna 500. Ale bylo warto bo stary oryginal po tych kilkunastu latach... no nie za fajnie wygladal ;D

jezu to ja do xr3i bez portek dalem 170 pln Teraz smiga u kolegi i rok lezal w trawie w miedzy czasie i nadal malina ))

Cytat:
2006-05-16 23:57:36, rex pisze:
Teraz smiga u kolegi i rok lezal w trawie w miedzy czasie i nadal malina ))

malina malina

Portki mam walkera a srodek i tyl ASMETA jeszcze na gwarancji pelny roczek ;D

damn....a mnie sie z tlumika srodkowego gtrzechotka zrobila i brzeczy na wolnych obrota badz przy pewnych predkosciach wpadajac w jakis rezonans....
ma ktos moze do opchniecia taki tlumiczek?

Ja właśnie jesem w trakcie wymiany za cały aluminiwy BOSAL-a dałem 300zł, to jest 81zł za portki 121 za środkowy i 87 za końcowy, 6zł uszczelka i 6zł śruby bez sprężynek.
Oczywiście zamiast kata rurka. Kumpel mi wspawał za free.

hmm rex wiec zlatw mi hehe za 170 caosc ja mam koncowy tlumik wiec czekma na jakies proposition

rex i jak

Za wydech dalem 450 bez portek i kolektora

Jako ciekawostke powiem ze kolektor do mnie kosztuje 800

Portki to jest 2 rurka od kolekotra tak i reszta tak

no ale nawet jak zalatwie to przeciez poczta ci tego nie wysle.Pojechalem do pana,wywalil to co bylo do protek do konca.Wspawal nowa ciut wieksza rure na koncowke poprzedniczki z laczenie do portek,dobral 2 tlumiki i po krzyku.Ladnie i powabnie )