Propozycja na majówkie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej jestem z łomży w tamtym roku byłem na rajdzie Szczytno-Szymany na małą propozycje zeby sie tam spotkac na mjowkie zrobic maly zlocik i pokazac sie co wy na to

troche daleko....

Witamy nowego Kolegę

Co do tematu - Rewelacyjny pomysł !!
Dawno nie zrobiłem nic głupiego, a majówka w grudniu to wymarzona okazja !!
Rozłożymy się na kocykach, popływamy w mazurskich jeziorach
Co do pokazania się - może opalanie Top-Less ??

A poważnie - co Wy na to, aby faktycznie w ramach majówki czyli powiedzmy za pól roku zrobic I ogólnopolski zlot Mirafiori i 132 ??
Zaczynam dyskusję na ten temat już teraz, aby WSZYSCY się określili,
czy dla takiego zlotu sa gotowi zjechac z całej Polski, jeśli przez pól roku
jest czas na zebranie funduszy na paliwo itd ??

Moja propozycja - środek Polski - może okolice Radomia ??. Wbrew pozorom są możłiwości zrobienia tego tam. Chyba, że ktoś zapoda inną propozycję.

Cytat:
2005-12-14 22:20:58, Kiejstut pisze:
Witamy nowego Kolegę A poważnie - co Wy na to, aby faktycznie w ramach majówki czyli powiedzmy za pól roku zrobic I ogólnopolski zlot Mirafiori i 132 ?? Zaczynam dyskusję na ten temat już teraz

ooo! to ciekawe !!!!!!!!!

Że ciekawie to brzmi to sam wiem
Ino cosik mało odzewu
No Pany !! Assistance nam się rozkręcilo, więc po kolei - wypowiadać się co myśłicie o propo zlotu w maju - Nie wstydzić się Konkrety proszę
Jest czas aby poszykowac fury i kasę na imrezkę, póki co brak tylko zainteresowania i chęci.

Czcigodny Wątkodawca Jowan proszony przodem Dojechałaby Łomża na ogólnopolski w centrum kraju ?? A Inni ??

Śmiało, a nie jak dziewice: "chcialabym i boję się"
Pozdrówka

Ja bym chętnie przyjechał. Nie wiem tylko jakim fiatem, który byłby do jazdy.
Może założyć podobny wątek na FSOAK ??

nokurcze slicznie... ja w Dublinie zas Trawniczek w remoncie....

widzemale zainteresowanie moim pomyslem ale trzeba sie zastanowic nad miejscem i czasem zlotu pozdrowszystkim

A może jeszcze nie zakładać na AK ani nigdzie indziej , tylko najpierw samemu TU to przemyśleć ? I ewentulanie jak już bedzie konkret wtyedy poinformowac i zaprosić "Bratnie Kluby".

Dlaczego ? - Bo na razie sami nie umiemy sie okreslić, czy jestesmy w stanie zorganizować zlot na więcej niż 4 egzemplarze 131/132 .
To najliczniejsza ilość tych autek, jakie widziano jeżdżace w jednym miejscu w XXI wieku. I wypadaloby ten "rekord" pobić
Poza tym wszystkie dwie fiorki i jedna 132 "produkcji" FSO czyli 131p i 132p były raczej zgłaszane tu Zgłębiałem ten temat na AK, ale tam raczej cisza.
(Poza faktem, że nasze ulubione furki sa Tam ulubionymi dawcami organów )

Ale wracajmy do rzeczy najważniejszej, czyli
KIEDY i GDZIE oraz KTO BEDZIE NA BANK ??

Moje propo napisałem wczesniej.Jak ktoś ma inne propo - podawajcie

Co na to Reszta ??
Wzywamy Wrocław, Warszawę, Belchatów, Szczecin oraz Wszystkie Pozostałe Regiony Wypowiedzcie się wreszcie: BYLIBYŚCIE czy NIE ??

Opole 2 osobowo dojedzie na taki zlot w 2 Fiorki.
(chyba , żeby w Regionie ktoś się dołączył w 5 wymiarze - międzyczasie )

ja bym chętnie wziął udział tylko jest jedno ale jeżeli zlot ma być w weekend majowy (ten długi tzn. 30.04-3.05) to w tym czasie nasz klub czyli F&F będzie organizował zlot i ja jako jeden z organizatorów bede musiał na nim być. Ale możnaby połączyć te dwie imprezy bo zawsze łatwiej zorganiziwać miejsce i przy większej ilości osób/furek można negocjować ceny np. za noclegi czy parking itp. A druga sprawa to to że ten zlot też ma być w centrum Polski, planowane są Borki k.Łodzi. Myśle że warto byłoby pomyśleć nad takim rozwiązaniem tymbardziej że w ten weekend napewno większość klubów planuje zloty i ciężko będzie pozyskać nam osoby zrzeszone w jakimś klubie np. fsoak

Barakuda, czy w tym czasie w borkach nie bedzie zlotu oldtimer fiat clubu? A moze beda to polaczone sily OTFC i FF? Pytam, bo na jeden zlot moze udaloby sie wybrac, a dwa takie wyjazdy to niestety zdecydowanie odpadaja.

kosa z tego co wiem to ofc też będzie miał w tym czasie tam zlot i jak się dogadamy z nimi to zlot będzie połączony więc szykowała by się dosyć spora impreza

na majówkieeeeeeeeeeee to ja jezdziem do Jelesni i zapraszam Katowice i Bielsko

Pat-KDB - Kłania się czytanie ze zrozumieniem
To nie jest wątek o tym, gdzie kto jedzie na majówkę, tylko o propozycji zrobienia ogólnopolskiego zlotu 131/132 w maju 2006.

Może i warto połączyć ewentualny zlot 131/132 z Fiat Oldtimerklub
i tam się spotkać ??

sorki ale wtedy mialem niezly wstrząc piwny powoli mi przechodzi.

jesli faktycznie byloby to polaczone ze zlotem OTFC to prawdopodobnie pojawilyby sie dwie 131 - moj Racing i Adriana Special. Wiec kombinujcie jak to zrobic zeby polaczyc sily, bo miejsce swietne, organizacja tez bardzo dobra (eskorta policji, konkurs elegancji na rynku itp atrakcje) a i proby sportowe ciekawe

a więc panowei odgrzebuje temat bo mamy juz roczek 206 a maj niebawem i majówka też
tak jak wspominałem wcześneij jest idea stworzenia zlotu wspólnego miejsce borki czas długi łikend majowy, tylko teraz jak możliwe to chciałbym żeby osoby zainteresowane zadeklarowały się czy przyjadą i czym, czy wogóle jest sens robienia czegoś takiego jak zlot 131/132 a mysle że jak by pomysł wypalił to mógłby byc to jeden z wiekszych zlotów w tym roku ale na to potrzeba zgody organizatora zeszłorocznych zlotów OFC i MC w Borkach, a do tego potrzebne są sensowne argumenty czyli najwazniejsze to ilośc furek jakie jesteśmy w stanie tam zaprezentować mysle że odzew będzie troche lepszy niż w poprzedniej części tego tematu

Adrian z tego co mi mowil na pewno bedzie w Borkach Mirafiorka, ja tez mam nadzieje ze do tego czasu bede mial racinga skonczonego na tyle, zeby wybrac sie w taka trase

witam, moja mirafiorka jest takze w koncowej fazie remontu (dzisiaj pojechala na konserwacje) i mysle ze pojawi sie w pelnej okazalosci .

moja mirkla jest zawsze w gotowosci. niesjest to moze naj doskonalszy egzeplaz ale jak kolega stwerdzil poco ci HUMMER tym wszedzie dojedziesz wic namnie mozna liczyć tylko potrzebne mi dokladne namiary .