Esperak Lega na częsci......

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niestety.....jak to sie mówi - gówno chodzi po ludziach i esperak michała przeszedł poważny test zderzeniowy

Michał jest cały i zdrowy, esperak okazał sie bezpiecznym pojazdem.....niestety jego żywot dobiegł końca - kasacja.
W związku z tym Lego ma do sprzedania troche gratów i poprosił mnie o wrzucenie tego tutaj.

Dla przypomnienia tak jeszcze pare dni temu wyglądał esperak michała

Do sprzedania :

- Felgi Aez Icon 5 15" z oponami 195/55/15 BF goodrich w bdb stanie (felgi nie ucierpiały podczas wypadku) do kompletu dystanse i śruby - cena za całość 1600zł

- Fotele skórzane (kubełkowe), boczki, kierownica, tapicerka bagażnika, schowek (pokrywa), mieszek zmiany biegów, mieszek ręcznego - cena za całość 3000zł

- Klapa tylna ze spojlerem - cena 150zł

- Nakładki progowe - cena 150zł za lewą i prawą

- Zderzak tylny - cena 150zł

- Rozpórka - cena 200zł

- Filtr - wkład KN - cena 50zł

Ogłoszenie jest grzecznościowe - wiec nie zasypujcie mnie privami

Ceny oczywiście do negocjacji, a kontakt do michała to tylko i wyłacznie komórka - nie ma on dostępu do netu.
numer 505 139 010

Można się podopieprzać do wyglądu?

Kurcze tyle pracy i serca wlozone w to auto. Szkoda naprawde szkoda

Tomek, napisz coś więcej o tym zajściu i daj zdjęcia. BTW : gdzie podział się dział crash testy ?

Ceny kosmos

Rozpórkę bym łyknął.

Ale za okolice bliżej 100

Cytat:
2006-05-12 12:08:07, Zoltar pisze:
Ale za okolice bliżej 100

Żadna filozofia. Każdy spawacz garażowy Ci zrobi.

Ale jak ta pasuje, to po co się bawić

uuu szade taka zajebista bryka była

Cytat:
2006-05-12 21:56:10, SzybkiKosta pisze:
uuu szade taka zajebista bryka była

byla minela szkoda samochodu i kolegi..ale z drugiej strony to pretekst do wymiany na cos lepszego nowszego...nie wiem..innego

a ceny kosmos..zolti ma racje..

Ceny jak napisałem są do negocjacji - macie numer do michała, dzwońcie i sie dogadujcie

Odnośnie zajścia - wiem tylko tyle że mając 70km/h przydzwonił w rovera 4-setke , nikomu nic sie nie stało, oba auta do kasacji.
Wina kierowcy rovera.

hop

Właśnie trwa karambol na TVN TURBO więc jak ktoś ogląda to już teraz wie jak do tego doszło, chwila nieuwagi i... szkoda Esperaczka bo ładny był, Rover też nieźle dostał.

no wlasnie a zastanawialem sie czyje to auto

Sory że nie w temacie, ale interesuje mnie jak wyglądają Espero po wypadkach poważniejszych, bo nigdzie na necie ani na forum nie znalazłem nic w tym temacie. Może ktoś ma jakieś fotki. Szczególnie jak zachowuje się dach podczas dachowania i co dzieje się z przodem podczas czołówki.
Miałem jeden wypadek Espero ale (na szczęscie) nie na tyle poważny żeby wysnuć wnioski, czy Esperak jest generalnie bezpieczny (kupując go wychodziłem z założenia że jest bo jest duży i ma długie strefy zgniotu)

poszukaj na forum-niedawno bylo espero Sergiusza bodajze po dachowaniu !! (mial je kolber7)
A espero Lega..... hmmm...przod nie istnial,ale za przednimi blotnikami bylo juz dobre

proszę bardzo

espero po lekkim daszku

a będą jakieś fotki Legowego epseraka po wypadku ??

W TV było. Ogólnie to skasowana tylko 1/3 auta. Reszta w porządu nic tylko odpalać i jechać

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2006-05-18 16:02:22 ]

moge strzelić telefonem.

Esperak na oko wygląda ze oprócz przodu reszta jest ok.......nistety tylko na oko i to z odległości paru ładnych metrów.

Pomiędzy drzwiami z prawej strony nie ma szczelin - spasowanie lepsze niż w rolsie
Dach jest cały pofalowany, a najlepsze "ujawniło" sie z tyłu.
Pomiędzy siedziskiem tylnej kanapy, a oparciem powstała szpara ok 10cm - cała buda jest tak przekoszona.
Tego esperaczka nie da sie już odbudować - tzn wiem że są magicy, którzy tu podklepią tu podkleją, tam podszpachlują .....ale to juz zawsze będzie czteroślad.

Widziałem to w Tv i rzeczywiście średnio ciekawie wyglądał, ale z ciekawości mam pytanie do zorientowanych w tym aucie.
Kamerzysta namiętnie kręcił rozwalony przód i cały czas widac tam było po stronie pasażera normalną blaszaną rurę spiro jak do wentylacji w kominach. Ktoś się orientuje od czego to było?