Jakie radio bedzie ladnie wygladalo w espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jakie radio bedzie ladnie wygladalo w espero???? tzn jaki model jaka firma??? jakie wy macie w swoich bolidach??? gdzie mozna kupic adapter do radia na kasetki zeby podlaczyc discmana??? i za ile???

W espero ciężko dobrac radio tak, zeby nie wyglądało jak choinka na tle deski (ogólna kolorystyka czarno-szara ) - ja aktualnie mam mało kradzieżowe radio DAEWOO ale nie polecam - straszne badziewie.
Co do adaptera-kasety to mozna to tanio dostać na allegr (teraz to dokładają gratis do wielu odtwarzaczy MP3 itp) ale jest to rozwiazanie niezbyt dobrej jakosci - dzwięk brzmi niezbyt dobrze - lepiej poszukać radia z wejściem liniowym (AUX, CD itp) lub dołożyć troche i kupić radio z CD.

NO jakto jakie .?? odpowiedz jest prosta KAŻDE DROGIE..

Moim zdaniem to pasuje

Moze jest i proste i takie sobie ale napewno po podlaczeniu odpowiednich glosnikow bedzie grac lepiej jak SONY w koncu BECKER to BECKER.
No i nikt nie bedzie chcial go ukrasc.

Osobiscie polecam najprostszego BECKERA na CD. W niemczech latwo je kupic ale cen nie znam.

Ja mam:

tutaj opis.
Gra, kolor czarny pasuje do deski, kolor srebrny pasuje do popielatych dodatków.

Ja mam blaupubkta saint tropez.. gra wysmienicie i pasuje idealnie... polecam, do tego podpialem balupunkta zmieniarke na 10cd...

ciapek ile dales za radio gdzie kupiles i jak wyglada???

Mam takie, ładnie gra i nieźle wygląda. Wcześniej miałem jakieś SONY, ale mi ukradli.

A ja mam firmowego kaseciaka DAEWOO wygląda tragicznie a gra tak sobie przymierzam się do zakupu jakiegoś z CD ale ceny mnie powalają więc przynajmniej pooglądam sobie wasze

A propo tematu mam pytanie do MaćkaGT jak zakończyła się sprawa z Twoim starym radiem ze zmieniareczką sprzedałeś w końcu, bo w ostatnich postach jakie pamiętam jakaś niewiasta bardzo Cię o nie molestowała???? Może gdzieś leży przykurzone i czeka na kupca??

GG

Dobrym miejscem na zakup taniego a dobrego radia jest allegro - Popyt jest znacznie mniejszy niż podaż (na kilkaset wystawionych radioodtwarzaczy oferty kupna są zaledwie w kilku). Dobrą metodą (często ja stosuje) jest poczekać na koniec aukcji i gdy zakończy się bez ofert (większosc tak sie kończy ) zaproponować sprzedającemu niższą cene niż wywoławcza - wiekszość woli puścić taniej niż sprzedawać w nieskończoność . A ponieważ wybór jest ogromny zawsze można wybrać coś ciekawego w okolicy, obejrzeć i odsłuchać przd kupnem.

Pszczoua, wiec tak.. zdjecie radia zamieszcze jak niestety zrobie stronke... jakby nie dalo sie tego prosciej zrobic.. a dałem za radio ze zmianiarka 550zl na allegro.. tyle ze bez papierów (instrukcji itp.) okazja była świetna sprzęt w 100% działa... ma zdejmowany panel i takie tam rozne duperszmity typu nazywanie kazdej płytki, to ze kaseta ci wjezdza i wyjazdza jak cd-rom na przycisk... ma regulację częstotliwości basu 50hz i 100hz, wyjscie na wzmacniacz, oczywiscie rds (to juz chyba kazdy ma). Miałem wcześniej blaupunkta frankfurt z kartą chipową i stałym panelem, ale to co teraz gra jest o wiele lepsze.. nawet jeśli chodzi o jakość dźwięku.

TANIE RADIO NA CD !!

Media Markt !!

Jest tam teraz promocia JVC na CD 499 PLN !!

Polecam

Grzegorz! jak będziesz potrzebował radia za logiczną kasę to albo jedź na 1 Maja 92 /www.radiasamochodowe.com.pl/ albo daj mi cynk to skontaktuję Cię z elektrykiem, który na zlecenia walczy u nas w Pomocy Drogowej /normalnie zakłada też w serwisie alarmy, radyjka i robi full serwis elektryczny róznistych marek/.Często posiada szeroką ofertę sprzętów różnych w stanie idealnym /badziewiem albo "targanymi"jumkami się nie zajmuje/ za czasem naprawdę okazyjne pieniądze.

Bogdan dzięki za rady, byłem w tym sklepiku ale szczerze mówiąc wybór niewielki a ceny nie są zachwycające ,podjechałem też na giełdę do Milowic ale też nic rewelacyjnego facet miał nawet w miarę soniaka ale łaskawie opuszczał 50 PLN od ceny sklepowej (niech się wypcha, wolał bym dać te 5-dych i mieć radyjko ze sklepu z pełną gwarancją itp..)
Narazie jeszcze szukam znajomy jedzie jeszcze do niemiec więc może tam bedzie coś w miarę taniego, jak nie to poproszę Cię o namiary na tego elektryka.
Co do JVC za 499 PLN to byłem w Media Markt i nie widziałem nic w tej cenie ( może do katowic nie dotarło ??

No cóż kumpel kupił tam m-c temu 2 sprzęty /1 z MP3, 2 z CDx1/ za nówki z montażem zapłacił razem /na fakturę!/ prawie 6 baniaczy mniej niż w Media Markt!..czary mary.
Co do radyja pasującego do Espero to mnie się wydawa, że absolutnie nie pasują wszystkie te z "wodotryskami" typu kolorowy wyświetlacz, srebrny panel, albo choinka ozdobników na panelu!...Blaupunkt robi takie pasujące stonowane radyjka, ja mam akurat Kenwooda 1xCD ze "starej" linii z "normalnym" 1-kol. wyświetlaczem i uważam,że bardzo pasuje bo...prawie go nie widać na konsoli!...a o to chyba chodzi?...im bardziej wzorniczo dopasowany tym mniej go widać

Ten JVC kosztowal w Media Markt 699PLN.

W sobote bylem w Media Markt przy Gorczewskiej w Warszawie. JVC byl i za 499. Moze rzeczywiscie to promocja lokalna

najpierw do bogdana1 gdzie jakie i za ile kupil te 2 radia??? potem do keyjeya mam w rekach oferte mediamarkt jest weglug mnie bardzo interesujaca jest radio JVC za 499 na cd i za 299 na kasetki z interesujacych jest jeszcze radio JVC plus zmieniara 12cd ale juz za 999zl (to nie dla mnie bo nie mam tyle kasy) ale oferta jak mowilem intersujaca

Tak wiec KUPILEM !!

JVC KD-S70R --> 499PLN

Zalozenie bylo gratis ale jak zobaczylem kolesia co mial to zrobic zwatpilem i sam to zrobilem

Gra bardzo ladnie (jak na swoja cene). Maciek GT byl zaskoczony

Sa dwa modele:
KD-S7R (pomaranczowe podswietlenie i KD-S70R (zielone - takie jak moje)

Jak dla mnie radio jest OK

No całkiem całkiem i ta cena looknij TU ile sobie cenią będziesz miał jeszcze jeden powód do radości

GG

JAK KTOŚ JEŹDZI LIMUZYMĄ, MUSI LICZYĆ SIĘ Z WYDATKAMI

Pozdrawiam G

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz20CD dnia 2003-04-28 22:08:06 ]