Przeglad techniczny, Kraków....?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, za 3 dni koncyz mi sie badanie techniczne, moze mi ktos poradzic gdzie W KRAKOWIE warto z tym pojechac? Jak juz mam placic prawie stowe to nie zniose zeby mi cos marudzili i z łaska podbijali (ze niby spaliny sie nie zgadzaja albo ze nie mam kata!), szukam jakiegos wyluzowanego diagnosty
i jeszcze pytanie przy okazji: to jest ostatnie wolne miejsce w dowodzie, a ze tablice mam jeszcze oldschoolowe czarne to moze by sie przydala wymiana blach, nie czeka mnie wymiana na koszt panstwa?
pozdrawiam i dzieki za podpowiedzi

nie jestem z Krakowa więc co do stacji nie doradze, ale jeśli chodzi o nowe tablice to na koszt państwa to można wiesz czy wymienisz teraz czy później to i tak Ty płacisz. Teraz jak byś wymieniał to dopilnuj aby były z gwiazdkami UE, bo jak nie to chyba.. za. niepamietam ile 30 lat? znów będziesz musiał wymieniać i znów na swój koszt bo w tej sprawie to się chyba nigdy nic nie zmieni.

we wroblowicach jest taki swobodny diagnosta ( czytaj bieze w łapke ) przynajmiej dawniej mozna było z samym dowodem rzyjechac np autobusem

no i jak, bo od dzis jezdze na nielegalu
ma ktos jeszcze jakiegos wyluzowanego diagnoste co mu sie nie chce grzebac pod autem?

ja wlasnei dzis bedeprobowal sil na ul. balickiej
powinienem dac rade ale zobaczymy

Cytat:
ja wlasnei dzis bedeprobowal sil na ul. balickiej
powinienem dac rade ale zobaczymy

lukas daj znac jak poszlo, moze jeszcze gdzies cos wynajde

mnie poszlo ok oprocz wymiany w najblizszym czasie tulei wahacza [nie pilne ale lepiej zrobic] ok
przeglad zaliczony