| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-04-24 00:49:23 Taki trend teraz...efektowny zresztą coby w lusterkach zewnętrznych "kierunki" umieszczać.Jak myślicie Panowie, szczególnie Ci, którzy Esperynkowe lusterka znają od wewnątrz u od podstaw, czy jest możliwe wkomponowanie tam "migaczy. A może Łukasz G. nasz forumowy specjalist od efektów specjalnych skomponuje taką fotkę na wzór ? Pozdrowionka z Katowic !
! |
piotr-ek | 2003-04-24 07:39:34 A mnie się marzą lampki w kieszeniach drzwi, co by ziemię oświetlały jak będę wysiadał. Muszę poszukać czegoś pasującego. |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-04-24 08:49:31 To też niegłupia pomysła!!...Panowie prosimy o koncepty! |
AnJay 100-ny Członek Klubu Kołobrzeg | 2003-04-24 10:29:49 Dodatkowe oświetlenie bagażnika, trójkąt ostraegawczy na wewnętrznej stronie klapy bagażnika (musi być mniejszy niż standardowy). |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-04-24 21:23:30 No taaak same konkretne pomysły i ciszaaaa na forum.....wszyscy zajęci pomysłem na wywalanie wycieraczek ???/co do 1-piórowca...powiem tylko,że brzydki ten Esperak z przodu niewiarygodnie!!! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-04-24 22:41:13 Jak widzisz Ziaja wyzwaniem nie do podjęcia są też dużo mniej "trudne" zamysły...Ja może się nie znam na technice Espero ale co najmniej kilku Panów na forum zna każdą śrubkę więc takie np.światełko w drzwiach, kierunek w lusterku, czy nawet jego elektryczne składanie to małe piwo dla nich...trzeba poczekać.Co do trójkąta na tylnej klapie-dlaczego musiałby bys mniejszy?...i czy tak przypadkiem jego wielkość nie jest ściśle określona jakimiś przeposami kodeksu?? /Palicjanty sprawdzają atesty!/ |