[S] Zderzaki chromowane do Malucha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Komplet. Stan dst. Do klasyka się nie nadają, ale do rajdówki już jak najbardziej. Są trochę pogięte i jakieś tam drobne pęknięcia mają. Przedni po wypolerowaniu mechanicznym na pewno zacznie sie spowrotem swiecic Zaliczyły już pewnie jakiegoś delikatnego dzwona, ale nie ma tragedii. Przedni ma odboje i 100% sprawne mocowania, tylny tak jak widać na fotce - troche to chyba pogiete, ale ja sie tam nie znam
Propozycje cenowe na priv poprosze.

[ wiadomość edytowana przez: Julo dnia 2006-05-24 18:45:57 ]

[ wiadomość edytowana przez: Julo dnia 2006-05-24 18:47:53 ]

50zł ?
daje 100 za taki stan nic tylko brac

No to nie kupuj, nikt nie karze. troche zmienilem tresc posta. cena jest naprawde bardzo plynna, wiec kazda propozycje rozwaze

10zł za to można dać , tyle co na złomie

[ wiadomość edytowana przez: mateuszc dnia 2006-05-24 18:53:03 ]

No to skoro takie gromy amj na mnie spadac za to, to zrobmy inaczej. Tu jest link i zapraszam zainteresowanych na aukcje. Bez sciem, cen minimalnych, oddam za tyle za ile zostaa wylicytowane i koniec. No chyba, że po drodze ktoś złoży mi jakąś sensowną propozycję.

Cytat:
2006-05-24 18:59:15, Julo pisze:
No to skoro takie gromy amj na mnie spadac za to, to zrobmy inaczej. Tu jest link i zapraszam zainteresowanych na aukcje. Bez sciem, cen minimalnych, oddam za tyle za ile zostaa wylicytowane i koniec. No chyba, że po drodze ktoś złoży mi jakąś sensowną propozycję.

To poczatkowe 20 zeta na uakcji to juz za duzo

Cytat:
2006-05-24 23:30:59, Bear pisze:
To poczatkowe 20 zeta na uakcji to juz za duzo

No jak widac jakis chetny juz jest. Przeciez nikt nie kaze ci kupowac...

Panowie już bez przesady.
20 zeta za 2 zderzaki, które naprawdę znacznie lepiej wyglądają w rzeczywistości niż na tych fotach, to chyba nie jest fortuna.
Jak kupujecie tak okazyjnie, to powiedzcie mi gdzie, a sam będę tam kupować.
Jak pewnie zauważyliście nie zawsze się z Julem zgadzam, ale tym razem, to Wy przesadzacie.
Oczywiście najlepiej byłoby, gdyby dał Wam te zderzaki za darmo i jeszcze zapłacił za przesyłkę.
No trochę ogłady ludzie.

ja dam 50zl za dwa.

Cytat:
2006-05-25 10:40:30, wojtas7 pisze:
ja dam 50zl za dwa.

no normalny człowiek z normalną propozycją, a tam gdzie jest tak pozaginane to sie po prostu bajecznie prostuje, u mnie tez tak było,(no może trochę mniej) a jak teraz wygląda

Niestety kolega pomylil ogloszenie (?) no i nie bierze, wiec nadal aktualne