Wiem nadaje się do hydeparku - sorrki Mój ślub!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, mam wielką ogromną prośbę do osób z Warszawy. Jako iż 10 czerwca tego roku biorę ślub, potrzebuję samochód - wiecie zawieść pod kościół itp. Jeżeli ktoś był by chętny (oczywiście odpłatnie) chciał bym poprosić o wynajem auta z właścicielem) Oczywiście preferuje DFa Jeżeli są chętni dajcie znać oddzwonie!

Pozdrawiam,
Paweł

[ wiadomość edytowana przez: pwr79 dnia 2006-05-19 16:46:17 ]

MacioBa z FSO-Ak posiada ładne klasyki , moze on by się skusił .. ?
Tylko nie wiem z jakiego on regionu jest , ale looknij sobie i zapytaj , może by się zgodził
Wszystkiego naj naj
Pozdro. Piotrek.

tu by sie nadal czarnuch borysa :]

Cytat:
2006-05-19 12:56:10, Peyyoo125 pisze:
MacioBa z FSO-Ak posiada ładne klasyki , moze on by się skusił .. ?

Rybnik raczej odpada

a może skusisz się na warszawę co po torach jeździ

KLIK, KLIK >>>

Cytat:
a może skusisz się na warszawę co po torach jeździ

No myślałem, że to będą wyścigowe tory Oczywiście Zadbaną Warszawą nie pogardzę wręcz przeciwnie...

Cytat:
2006-05-19 13:20:25, pwr79 pisze:
Oczywiście Zadbaną Warszawą nie pogardzę wręcz przeciwnie...

No to jest chyba najładniejsza Warszawa w Polsce opisywana m.in. w Motorze - na naszej stronie również znajdują sie jej opisy w dziale PUBLIKACJE

proponuje napisać priva do kolego Robi200 w tej sprawie

A to GAD, uprzedził mnie, a chcialem zabłysnąć .

PWR - gratulki! Wydaje mnie sie czy znam Twoją przyszłą byłą?

Tfu, z tą byłą to z przyzwyczajenia (joke ofcoz ).

Cytat:
PWR - gratulki! Wydaje mnie sie czy znam Twoją przyszłą byłą?

Zgadza się ta sama osóbka Dziekuje za życzonka...

Czesc! Sluchaj akurat jestem w Warszawie i akurat nie mam jescze planu na ten weekend. Sa dwie opcje z mojej strony :

- Czarny - z tym ze ani to klasyk ani jakis on zadbany ma odpryski lakieru ale moze znajdzie sie ktos kto by je do tego czasu zamaskowal chociaz???? I moge go w srodku wysprzatac .

- Pick Up ten ktorego przez jakis czas mial Stasiu ale wtedy sa dwa ale:

a) sam bys sie musial zawiezc bo sa dwa miejsca albo bym Was na pace wiozl

b) musi byc do tego czasu zarejestrowany a nie wiem czy sie ze wszystkimi sprawami do 10go uporam... (raczej watpie...)

Jezeli o mnie chodzi to ja oferuje swoje pojazdy i moj udzial (jezeli juz bedzie decyzja ze mialbym byc szoferem) oczywiscie w ramach prezentu slubnego

Jakby co to moj numer tel 504 444 114 (aha caly przyszly tydzien nie ma mnie w kraju wiec wtedy nie dzwon )

Cytat:
Czesc! Sluchaj akurat jestem w Warszawie i akurat nie mam jescze planu na ten weekend. Sa dwie opcje z mojej strony :

- Czarny - z tym ze ani to klasyk ani jakis on zadbany ma odpryski lakieru ale moze znajdzie sie ktos kto by je do tego czasu zamaskowal chociaz???? I moge go w srodku wysprzatac .

- Pick Up ten ktorego przez jakis czas mial Stasiu ale wtedy sa dwa ale:

a) sam bys sie musial zawiezc bo sa dwa miejsca albo bym Was na pace wiozl

b) musi byc do tego czasu zarejestrowany a nie wiem czy sie ze wszystkimi sprawami do 10go uporam... (raczej watpie...)

Jezeli o mnie chodzi to ja oferuje swoje pojazdy i moj udzial (jezeli juz bedzie decyzja ze mialbym byc szoferem) oczywiscie w ramach prezentu slubnego

Jakby co to moj numer tel 504 444 114 (aha caly przyszly tydzien nie ma mnie w kraju wiec wtedy nie dzwon )

Jak dla mnie super brał bym czarnego bo tak musiał bym światków wpakować na pakę Będę jak by coś dzwonił...

Dziękuję za info i chęci.

Garnitur mam wiec w sumie tylko biale rekawiczki (tez kiedys mialem) i jakas czapke by trza bylo zorganizowc

Cytat:
2006-05-19 16:03:23, pwr79 pisze:
Zgadza się ta sama osóbka Dziekuje za życzonka...

To może w ramach podróży poślubnej pod koniec sierpnia do Brodnicy wpadniecie? .

Cytat:
2006-05-19 16:08:14, borysirl pisze:
(...)
- Pick Up ten ktorego przez jakis czas mial Stasiu (...)
b) musi byc do tego czasu zarejestrowany a nie wiem czy sie ze wszystkimi sprawami do 10go uporam... (raczej watpie...) (...)

Eeaaam..., znaczy że on je tera Twój? Ale ja qrfa jestem nie na czasie...

Pwr - uważaj na Borysa bo on jakiś dziwny jest - ATS'y w bagażniku wozi

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-05-19 17:10:57 ]

Czarnuch jest konkretny... nadaje sie

Chętnie bym pomógł, ale jak juz wspomniał GDA, odległość jest ciut za duża
BTW - gratulacje z powodu zmiany statusu społecznego

A moze betą 7 chcialbys jechac?

Cytat:
2006-05-20 00:47:24, BLUE_650 pisze:

eeee... przecież nie ubierze chłopak dresssu na swój własny ślub

Cytat:
2006-05-20 00:47:24, BLUE_650 pisze:

Staaaary, doyebałeś...
Znalezienie Beemki 7 do ślubu trudne nie jest i wcale nie takie drogie (przynajmniej u nas), ładnego Kanta troche trudniej trafić. Myśle, że gdyby chcial betke to by sie udał na forum Beemwu .
BTW - jak 7 to tylko E-38 750iL, ale do ślubu i tak bym wolał np. Robiego Wawką bo to jedyny (oby ) taki dzień w życiu. Bete 7 może mieć teraz każdy kto ma troche grosza, z ładną Wawką lub czymś w tym stylu już cięęężko...

Cytat:
moze betą 7 chcialbys jechac?

No właśnie... interesuje mnie 125p klasyk(najchętniej) ale i tak dziekuję za propozycje...

No ludzie nie mówcie, że nie ma już fiatów klasyków...

spytaj na forum fiatów 131 bo tam sie jakis moze znalesc