SPOTKANIE INFORMACYJNE 27.05.2006 i wrażenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
27 Maj 2006 godzina 20.00 parking Centrum - spotkanie byłych klubowiczów KTSW.
Każdy zainteresowany może się na nim pojawić w celu wyjaśnienia aktualnej sytuacji w byłym klubie KTSW, oraz przyszłości motoryzacyjnego zycia Stalowej Woli.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-05-28 17:45:46 ]

Cos nie halo. W ten dzien mialo byc spotkanie o 1/4, bylo wczesniej ustalane, wiec mysle ze pierwsze pol godziny mozna na to poswiecic. Pozniej jak ktos bedzie chcial jechac to sobie pojedzie. Prosze Cie Czu abys rozeslal tydzien przed maile dot. wlasnie spotkania na temat 1/4, najlepiej osobny mail do wszystkich, ze jest 27 maja o 20, a poniej klub. Dzieki z gory.

Pozdrawiam

Wiec tak własnie ze o 20,00 jest spotkanie dot 1/4. po nim zostaja chetni i ustalamy reszte.
Data jest specjalnie taka żeby załatwic dwie pieczenie na jednym ogniu.
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: _DRACO_ dnia 2006-05-17 00:07:30 ]

Chcialbym byc na spotkaniu - jednym i drugim - ale bede w Krakowie. Na 1/4 postaram sie w miare wolnego czasu pomoc, takze mozna na mnie liczyc. A jesli chodzi o druga czesc spotkania to tez jestem zainsteresowany ale niestety nie bede mogl byc i prosze zeby to uwzglednic. Kontakt do mnie jest. Pozdrawiam i do zobaczenia.

[ wiadomość edytowana przez: Glazz dnia 2006-05-14 23:56:26 ]

Cytat:
2006-05-14 22:43:51, CZUCZU pisze:
Wiec tak własnei ze o 20,00 jest spotkanie dot 1/4. po ni mzostaja chetni i ustalamy reszte. Data jest specjalnie taka żeb yzałatwic dwie pieczenie na jednym ogniu. pozdrawiam

Ok pojawie sie na 100%

Jesli chcecie sie dowiedziec po co tak naprawde jest to spotkanie to dzwoncie do vilego

Czarek wczoraj o godzinie 21,20 do 23 siedział u mnei villi i draco.
To oni tak zadecydowali ja to tylko wykonywałem.
.....
To oni ustalili ze chwilowo nie ma innych statusów innych niz user 1 i moderator.
Jeżeli ktokolwiek ma watpliwosci to pytajcie viliego lub draca o decyzje a nie mnie.

Nowymi modami są : Gallus, Vili, Leszekb, Draco .

[ wiadomość edytowana przez: _DRACO_ dnia 2006-05-17 00:08:16 ]

Ale "co sie stao" i gdzie sa wszystkie tematy o klubie. Jakbym sobie chcial poczytac to co, nie moge, tak ?
Mnie tez nie bedzie 27 ale juz nic glupszego chyba nie ustalicie, takze mala strata

Juz nie ma klubu wiec nie ma juz tematow o klubie(do spotkania na centrum 27 maja o 20).czy zawsze musi byc cos!!po prostu niech sie pojawia osoby jesli moga ktorym zalezy na stworzeniu grupy osob ktora po jakims czasie stworzy klub( tyczy sie to osob ktore byly w klubie).wiec nie bulwersujcie sie ze nie ma tematow o sprawach klubu. tematami przewodnimi sa 1/4 mili i spotkanie dotyczace bylego klubu.
p.s. Tomeq przestan achowywac sie jak obrazalski.pozdrowienia

Nie obrazam sie tylko sie tak troche dziwie, nie bylo mnie na spotkaniu to bym chcial sobie przeczytac jak doszliscie do takiego rozwiazania, ktore wydaje mi sie bardzo glupim i nierozwaznym, ale sie stao Wydaje mi sie, ze juz nigdy nie bedzie takiego klubu jaki byl na poczatku, tymbardziej po tym co ustaliliscie. Przynajmniej hermetic i stwa beda miec mlodych gniewnych wiecej.

Mysle że jak ktoś jest zainteresowany klubem to napwno będzie na spotkaniu.

Cytat:
Wydaje mi sie, ze juz nigdy nie bedzie takiego klubu jaki byl na poczatku

that's true

No to teraz pytanie co dalej bardzo dobre pytanie a więc:
Żeby zrobić reaktywacje to trzeba wyznaczyć jakiś 2 lub 3 osobników na jakiś zarząd albo prezesa ale co by miał głowe na karku. Ustaliś jakieś ZASADY i kurczowo sie ich trzymac. A reszta wyjdzie na tym spotkaniu.

a ja mysle ze to tylko kolejny przejsciowy kryzys (taki jak np jak w malzenstwie) i jakos sobie z nim poradzicie i KTSW znowu wroci w wielkiej chwale do swiata tuningu bo wkoncu macie tyle udanych imprez na koncie i kazdy waz chwalil dobrym przykladem jes Ozz ktory byl zadowolony z organizacji 1/4 mili przez KTSW i ADS i nie ma co sobie wytykac ze ten zrobil tyle a ten tyle to caly klub zasluzyl na pochwale i ci ktorzy w tym pomagali w wiekszym lub mniejszym stopniu

Brawa dla przedmowcy!!
krotko i na temat!!

............ Kto jedzie z Niska i mógłby mnie zabrać na spotkanko. bo o 22-23 wracać do Niska rowerem to niezbyt madry pomysł .
Pozdrawiam,

[ wiadomość edytowana przez: _DRACO_ dnia 2006-05-17 00:05:52 ]
[ powód edycji: trzymanie sie tematu ]

Odnosnie forum to nei maproblemu by ktos był nmodem głównym.
Ale ustalimy to 27 na spotkaniu nowego klubu.
Co do kasowania postów to nic nei pisałem o kasowaniu postów bo tego nie robie.

mnie panowie nie bedzie niestety na spotkaniu ale od lesia mam nadzieje wszystkiego sie dowiem..... hmm klutnie faktycznie wygladaja jak rodem z piaskownicy.... moze nie powinienem sie wypowiadac ale skoro klubu nie ma to nie ma i dziekuje za mile wspomnienia.,.. a co bedzie dalej to sie zobaczy.... tak czy inaczej czy bede czy nie bede w jakimkolwiek klubie i tak bedzie z kim porozmawiac ,,..... bo przez to wszystko nie poznalbym wielu ciekawych ludzi( Villi nie chodzi tu o Twoją żonę chociaż ona tez jest sympatyczna) hehe .... innymi slowy dzieki i pozdrawiam i do zobaczenia.... i chyba kazdy przyzna racje ze czy jest jakis klub czy nie ma to jednak sa znajomi , przyjaciele..,,... i tak juz zostanie....

Cytat:
2006-05-16 16:35:50, grzechotnik pisze:
mnie panowie nie bedzie niestety na spotkaniu ale od lesia mam nadzieje wszystkiego sie dowiem..... hmm klutnie faktycznie wygladaja jak rodem z piaskownicy.... moze nie powinienem sie wypowiadac ale skoro klubu nie ma to nie ma i dziekuje za mile wspomnienia.,.. a co bedzie dalej to sie zobaczy.... tak czy inaczej czy bede czy nie bede w jakimkolwiek klubie i tak bedzie z kim porozmawiac ,,..... bo przez to wszystko nie poznalbym wielu ciekawych ludzi( Villi nie chodzi tu o Twoją żonę chociaż ona tez jest sympatyczna) hehe .... innymi slowy dzieki i pozdrawiam i do zobaczenia.... i chyba kazdy przyzna racje ze czy jest jakis klub czy nie ma to jednak sa znajomi , przyjaciele..,,... i tak juz zostanie....

DOBRZE GADA TRZA MU POLAĆ!!!

Dlaczego uzgodnicie to na spotkaniu 27 ? . Kazdy potrafi sie kłócić przez internet , nie lepiej sie spotkac i powiedziec sobie wszystko w twarz ?