Badanie kontrolne BK-1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W jakich przypadkach komisja sędziowska może nie dopuścić auta do rajdu?? jeśli ktoś wie to proszę o informację.....dzieki!!

u nas...czyli w okregu bydgoskim...zawsze dopuszczaja...nawet jak gasnicy nie masz
zawsze powie...lec i od kogos pozycz na chwile....raz tak mialem ze na mojej gasnicy z piec maluszkow przeszlo badanie....
slyszalem natomiast ze np w warszawie to czepiaja sie nawet jakkomora silnika jest zasyfiala...
za to na badaniu na mecie to juz przywalaja sie do wszystkiego...dlatego zawsze mam kawal tasmy samoprzylepnej...komplet zarowek...a w wozie serwisowym czeka seryjny tlumik...tak na wszelki wypadek....czepiaja sie zwlaszcza wtedy gdy nie jestes zrzeszona w tym klubie co akurat organizuje kjs...
ZYCZE Tobie powodzenia...a pilot`owi szczescia....

O BOZE!!!!! mam nieaktualna gaśnicę!!!!!!!!!!! chyba sprzed 2 lat.....musze coś wykombinować!!!! dzieki za rady!!!!

Więc zależy hehe do jakich rajdów na kjsy np potrzebne jest
kilka podstawowych elementów np mnie ostatnio nie chceieli przepuścić jak jechałem na seryjnym ze zmienioną końcówką naprawde cichy był i mieli wątpliwości kaski od nowego roku muszą bieć atest fotele nie mogą sie ruszać wszystkie elementy jak gaśnica światła trójkąt apteczka obowiązkowe .

z tego co widzialem to na szczurowej tuz przed startem wyrywkowo sprawdzaja jakas rzecz.. np. swiatla stopu lub swiatla mijania... raczej nic groznego