Opona Kumho na sprzedaż

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Obona Kumho Power Star 756 (lub 765 nie pamietam)

185/65 R14 moze dwa razy jezdzona bo byla na zapasie .
Cena 25 pln
Praktycznie nówka

Jakbys miał dwie... to bym sie pokusił... jestem chyba jedynym klubowiczem który jezdzi na tych oponach.... i co najwazniejsze nie narzekam

Cytat:
2005-11-18 23:01:58, Czarek_Rej pisze:
jestem chyba jedynym klubowiczem który jezdzi na tych oponach.... i co najwazniejsze nie narzekam

U nas były do poniedziałku, ale my narzekaliśmy- śliskie i twarde
Od wiosny lądują na śmietniku

Cytat:
2005-11-19 12:04:07, Esperynek pisze:
U nas były do poniedziałku, ale my narzekaliśmy- śliskie i twarde Od wiosny lądują na śmietniku

A ja chyba kupie jeszcze dwie sztuki... jezdzilem kilka lat zimą na lysych letnich gumach, przejechalem 40tys truckiem na lysych debicach... kiedys nie bylo kasy na takie rzeczy, a i auta nie byly warte nowych opon. Wiec sie jezdzilo na tym co sie miało.... poprostu jak teraz jezdze w deszczu -uwazam.
Jak mi to kiedys ktos powiedział.... BO JEZDZIĆ..... TO TRZEBA UMIEĆ.

[ wiadomość edytowana przez: Czarek_Rej dnia 2005-11-19 14:05:51 ]

Pawol, wysłałem Ci PW, jestem zainteresowany.

MAm gumke nadal. odpisalem zi Adamo8 na PW

Cytat:
2005-11-18 23:01:58, Czarek_Rej pisze:
Jakbys miał dwie... to bym sie pokusił... jestem chyba jedynym klubowiczem który jezdzi na tych oponach.... i co najwazniejsze nie narzekam

Bo kumho dołączanie do złomiaka <> kumho produkowane obecnie.

Cytat:
2005-11-18 15:00:25, Pawol pisze:
Obona Kumho Power Star 756 (lub 765 nie pamietam) 185/65 R14 moze dwa razy jezdzona bo byla na zapasie . Cena 25 pln Praktycznie nówka

Nówka, ale wiekowa....
Jak z zapasu, to nie za stara do założenia...?
P.

~Czarek_Rej

chcesz jeszcze dwie opony KUMHO? Mam dwie, od nowości w samochodzie, a kiedy je założyli tam to nie wiem bo samochód trochę stał (korea maj 97, polska 98, a rejestracja 99). Oponki cały czas były z tyłu, mają 108K przebiegu, bierznik 5,5 - 6 mm. Stan dobry, zresztą powiedz na co zwrócić uwagę to jej pooglądam.

jakby kto inny chciał to piszcie, jestem z katowic odbiór osobisty, bo na pocztę latać z oponami nie będę

cena - tak żeby pokryła koszt założenia nowych, 50zł

ponawiam temat 2 opon kumho, chce ktoś je? jak nie to ida prosto na smietnik...

w zwiazku z zapytaniami na priv informuje ze opony poszly do klubowicza na jesien jakoś . Juz ich nie mam