[S] Polonez Caro 700zl do mocnej negocjacji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

stan techniczny bez zarzutu, troche korozji pierwszy wlasciciel, ogolnie szanowany. Bez gazu. Przebieg 113tys Kumpel sprzedaje go bo rodzice kupili nowa honde wiec poldek stal sie nie potrzebny.

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2006-05-28 18:42:22 ]

jaki silnik? i ma hak bo nie widze?

Na naklejce na klapie pisze 1,6 GLE czyli gaznik

ile do tego znegocjowania??

wszelkie info pod numerem 501780233
mysle ze za 500 daloby rade

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2006-05-28 23:52:12 ]

Ostro wjebany przez rudą i jakiś pognieciony... Poza tym kto by chciał jeździć Polonezem

Cytat:
Ostro wjebany przez rudą i jakiś pognieciony

hehehe az z krakowa widac jak ci slinka na niego leci twoj styl twoj styl

wyglada jak auto w sumie , za 500 zeta to swietna fura

z tego co widzialem to na allegro za te wozy chca przeszlo 2000 nawet 3000 niektorzy krzycza. Tu jest cena niska z tego wzgledu ze to auto juz nie potrzebne terazniejszemu wlascicielowi i na widoczna korozje

No troche przesadziles. a powiedz mi jak wyglada sprawa OC i przegladu?

No jak dla mnie bajka - poza widocznymi wjebaniami na drzwiach i błotnikach (do zrobienia) to wygląda lux malina. Niestety dla mnie za daleko i nie chce mi sie gazować . Poza tym to co na allegro to chiba w gazie, a nie wydaje mi się żeby był duży popyt na Poldki bez LPG . No ale może sie nie znam, nie każdy musi byc taki jak ja .

Cytat:
2006-05-29 18:53:02, Julo pisze:
No troche przesadziles. a powiedz mi jak wyglada sprawa OC i przegladu?

brak

Cytat:
2006-05-29 19:03:49, bartong44 pisze:
brak

A wies co to Ubezpieczeniowy Fundusz Gwarancyjny i wiesz dlaczego jak sprzedasz teraz to auto jak stoi to bedzie cie to kosztowac ok 2000 zeta? Dobrze radze cos z tym zrobic w takim ukladzie

mnie to nie bedzie kosztowalo grosiczka bo to nie moje auto

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2006-05-29 21:37:48 ]

za symboliczne pieniądze mógłbym go przyjąc i spisac nawet wsteczną umowę bo ból duży ze brak OC i przeglądu...

takie oferty mozna skladac pod numerem telefonu ktory podalem wyzej