MotoNews.pl

Moja furka..:) poprawiona gleba z tyłu:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
foto1

foto2

foto3

no widać poprwawe tylko jeszcze napisz jak to zrobiłeś a co z tym przodem nie tak to niewiem. piramidki uciołeś??

hmmm i tak coś wtsoko stoi

przód sklepany na płasko oraz ścięte piramidki nie wiem czemu tak stoi wysoko
.....????

jeśli niedawno robiłeś glebe to może się jakoś ułoży, ale w sumie chyba i tak dużo niżej nie zejdzie.

wrzuce 100kilo ziemniaków do bagażnika i na pewno sie ułoży))ale na realu gleba wygląda ok i fajnie sie prowadzi

Cytat:
2006-05-26 01:43:34, specWROC pisze:
wrzuce 100kilo ziemniaków do bagażnika i na pewno sie ułoży))ale na realu gleba wygląda ok i fajnie sie prowadzi

serio serio

no teraz wygląda lepiej, przynajmiej druciarską robotą nie zalatuje!!

Jak ja robiłem glebe z przodu, to resor był sklepany na 12, i po założeniu był plus, potem prosta laga, a teraz resor wygięty w drugą strone. W każdym razie siedzi idealnie

A najlepsze jak pojechałem na przegląd jak gośc zobaczył mój resor, to patrzy po czym woła do kolegi: "Franek, chodź zobacz jak chłopaki założyli resor, na odwrót..."

maluch jezdzacy pod górke

poczytałem trochę o resorach na forum i dziwie sie ze u mnie przód siedzi tak wysoko...już 3 tygodnie jeżdże na tym resorze i jeszcze jest wysoki a pióra nie dokładałem i jak wejde pod auto to lekko się uśmiecha więc co jest grane......??

mam zamiar wsadzić do bagażnika tak z 50kg powinno starczyć chyba co??ale przecież nie pójde do sklepu i kupie 50kg ziemniaków żeby sobie tak powozić zastanawiam się co tam wsadzić żeby efekt był...???

aha mam pytanie jak zmierzyć na ile cm siedzi mój resor??

nic sie nie przejmuj tu masz np resor na 12,5 i jest wysoko, mimo ze jest na plasko, a moze nawet lekko usmiechniety. ten typ tak ma a jak juz bile wlozysz to wogole terenowka

ale jak cos ciezkiego wloze do bagaznika to podejrzewam ze powinien sie ladnie resor ułożyć