żyję :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gorąco wszystkich pozdrawiam i życzę miłego forumowania
Bo ja pewnie znowu zjawię się tu z przyczyn niezależnych za jakieś pół roku he hee
A jakie to przyczyny? Ano przywaliło mi trochę z robotą i co gorsza za takie same pieniążki Ślęcze nad papierami i przed kompem całymi dniami (i nocami) i nawet nie mam czasu żeby tu zaglądać...
A widzę że tu zloty, nowi klubowicze, ale chyba większych rewolucji brak Dalej ten sam Mod w trzech osobach , DeeJay, B1, Kinia, Pyruś, Czaruś R, Navi, Walus oj nie sposób wymienić wszystkie znane gęby!!!
Dalej forumowy zrzęda Piotr-uś sobie zrzędzi i krytykuje... he hee
A jak by się ktoś pytał to dalej posiadam wkur... złomiaka

Również pozdrawiam

Cytat:
2006-05-26 16:31:35, plump pisze:
DeeJay, B1, Kinia, Pyruś, Czaruś R, Navi, Walus oj nie sposób wymienić wszystkie znane gęby!!! Dalej forumowy zrzęda Piotr-uś sobie zrzędzi i krytykuje...

A ja, a ja ??
Pozdrawiam, Maciek

Pozdro

Pozdrawiam!
I bywaj tu częściej Plumpik.

Ale wrześniowego zlotu Ci nie odpuszczę

Jakże nam miło Twoją uśmiechniętą facjatę wspominać!...Fajnie że się pojawiłeś !

Ciepłe Pozdrowionka z Katowic !
Bogdan1 & Beatka1

Cytat:
2006-05-26 17:35:58, Andrzei pisze:
A ja, a ja ?? Pozdrawiam, Maciek

a Ty tez i Heniu się zaraz oburzy! Ale akurat w postach kilku które przeczytaŁem nie byŁo Cię he hee

Ale co do mojej bytności na zlocie we wrześniu to zapomnij stary!
Niestety dupa, bo nie ma mnie kto zastąpić bo wŁaśnie ja siedzę za kierownika
No i jeszcze co do zaglądania na forum to też wątpię...
takie czasy..... buuuuuu....

Czesc plumpik fajnie ze znowu tu zajrzales. jakies nowe rewelacje zwiazane z esperakiem ?

O! O Cwikusie tez zapomnialem he hee
Rewelacje związane z Esperakiem? A tumiki np do wymniany i pierd.... łącznik elastyczny, który wymieniałem w tamtym roku, ale się naderwał trochę z mojej winy ale trochę przez to że mi się urwało trzymanie środkowego tłumika i zwisł sobie wydech na giętce Potem jeszcze doprawiłem wjeżdżając do garażu z pełnym bagażnikiem drewna Trochę mnie "odbiło" jak przejechałem przez próg...

Cytat:
2006-05-27 14:18:59, plump pisze:
Heniu się zaraz oburzy!

To fakt, Heniek (HenBas) też tu niezbyt często ostatnio zagląda ...
Ciężkie czasy nastały, ale Klub nie zanika, bo ciągle ktoś nowy dochodzi
Równowaga w liczebności zostaje zachowana.
Jeszcze raz pozdrawiam i życzę Maćku więcej wolnego czasu !

Pozdro plump
Trzymaj się i nie dawaj się w robocie. TYż nie stety znam ten ból... szczególnie kasowy

Maciek pozdrawia Maćka

Cytat:
2006-05-26 16:31:35, plump pisze:
Gorąco wszystkich pozdrawiam i życzę miłego forumowania Bo ja pewnie znowu zjawię się tu z przyczyn niezależnych za jakieś pół roku he hee A jakie to przyczyny? Ano przywaliło mi trochę z robotą i co gorsza za takie same pieniążki Ślęcze nad papierami i przed kompem całymi dniami (i nocami) i nawet nie mam czasu żeby tu zaglądać... A widzę że tu zloty, nowi klubowicze, ale chyba większych rewolucji brak Dalej ten sam Mod w trzech osobach , DeeJay, B1, Kinia, Pyruś, Czaruś R, Navi, Walus oj nie sposób wymienić wszystkie znane gęby!!! Dalej forumowy zrzęda Piotr-uś sobie zrzędzi i krytykuje... he hee A jak by się ktoś pytał to dalej posiadam wkur... złomiaka