Mój Fiat 127 po lekkich zmianach(fotki)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Duzo sie nie zmieniło ale mam nadzieje ze tym razem ide w dobra strone tak sadze ja przynajmniej pozbyłem sie ciemnych szyb wydechu inne opony no i kubłu fotki tu:

nr.1
nr.2
nr.3
nr.4
nr.5

[ wiadomość edytowana przez: Hudy05 dnia 2006-05-27 00:12:00 ]

czemu linki nie działają ??

Mi sie tu autko zawsze podobalo, na zywo wygalda jeszcze nizej niz na fotkach i wogle jest cycus. Jak dla mnie to mi sie podoba sumie wszytsko na zewnatrz, w sordku tylko kierke sport jakas.

Cytat:
2006-05-27 00:12:56, KaKiGT pisze:
czemu linki nie działają ??

działaja

Wielkie ukłony w twoim kierunku, SZACUNECZEK !! Wszystko super!!!

ładny kolor, przepiękne fele, miodna gleba, mam tylko pytanie znaczek z sprzodu to taki oryginalny jest?

Pozdrawiam

jest super, jak dla mnie to nie ma sie w zasadzie do czego przyczepic, no moze wydaje mi sie ale nad znaczkiem miedzy "plastrem miodu" a maską jakby brakowalo kawalka chromu, czy moze wydaje mi się? no i znaczek powinien byc czeerwony i okrągły oczywiscie

Znaczek z przodu mógłby być trochę wyżej ( na środku atrapki ).
Kołpaczki na otworach w feldze powinny być.
Z zewnątrz -bdb

w środku troszkę gorzej:
-Dywaniki do kompieli
-Wykładzina przy gazie przetarta ??
-korbki do szyb powinny być wąskie.
-wyłącznik do gazu schwać
- głośniki w drzwiach gdzieś je schowaj jak już muszą być i daj całą tapicerkę.

Zawsze najbardziej mi sie I seria podobała. Jeszcze tylko troche dopieścić, sportowa kiera i alufelgi z okresu... Tak to wypas

no i dopiero teraz to auto jest ładne zdecydowanie nie pasowały mi w nim te czarne szyby, teraz jest o niebo lepiej

ładny do środka wrzuć jeszcze jakieś montecarlo albo monze i bedzie git.

Cytat:
2006-05-27 12:16:30, pavlus pisze:
Znaczek z przodu mógłby być trochę wyżej ( na środku atrapki ). Kołpaczki na otworach w feldze powinny być. Z zewnątrz -bdb w środku troszkę gorzej: -Dywaniki do kompieli -Wykładzina przy gazie przetarta ?? -korbki do szyb powinny być wąskie. -wyłącznik do gazu schwać - głośniki w drzwiach gdzieś je schowaj jak już muszą być i daj całą tapicerkę.

wykładzina nie tylko tam przetarta ale nie znajdziesz juz orginała w dobrym stanie a dywanu z castoramy zakładac nie bede głośniki w drzwiach to jeszcze pozostałosci po starym włascicielu jak i w tylnej półce