MotoNews.pl

A tak z ciekawosci zapytam.. :) co mozna zrobic z 1.8TD ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czytam sobie te wasze wszystkie posty i tak sie zastanawiam, z czystej ciekawosci i przekory, co mozna wydobyc z 1.8TD.. wiem, ze to raczej mulek pociagowy, ale moze w ogole cos sie robi z tym silnikiem ?

naprawde, pytam czysto teoretycznie i z ciekawosci, bo raczej nie bede niczego ruszac

sprawdz poziom oleju
to wszystko !

Cytat:
2006-05-28 11:15:02, KAMILA_Z_USTRONIA pisze:
sprawdz poziom oleju to wszystko !

Poziom oleju Hehe,to juz bym proponował płyn w spryskiwaczach na letni wymienić;P

Cytat:
2006-05-28 10:42:34, xclone pisze:
czytam sobie te wasze wszystkie posty i tak sie zastanawiam, z czystej ciekawosci i przekory, co mozna wydobyc z 1.8TD.. wiem, ze to raczej mulek pociagowy, ale moze w ogole cos sie robi z tym silnikiem ? naprawde, pytam czysto teoretycznie i z ciekawosci, bo raczej nie bede niczego ruszac

Chip by coś pewnie dal. Ale nie taki z allegro za 20zl, tylko taki z prawdziwego zdarzenia. Ale to niestety nie należy do tanich zabawek

Kamila, dzieki, faktycznie brakowalo - teraz na swiatlach maluchy i poldki zostaja w tyle

Ciska, wcale nie mowie o tanich rozwiazaniach - zastanawiam sie tylko, czy w ogole w temacie poprawy osiagow tego silnika ktos cokolwiek mysli/robi

swoja droga - plyn w spryskiwaczach moze narazie zostawie ten co jest, bo oryginalny, niemiecki

Nie martw się zawsze mozesz go zamienic na benzynę ja za traktorami nie przepadam- ale za to jak dobrze orają pole Zostaw go w spokoju bo jeszcze coś zepsujesz