Limanowa 18.06

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
to Panowie i Panie kto jedzie z Krakowa ? Umawiamy się jakoś żeby jechać razem ?

Ja jade tylko ze najpierw musze po co-drivera pod Dobczyce jechac, wiec pozniej prosto na Gdow i Lapanow pojade... Chyba nie bardzo to Wam pasuje

właśnie się zastanawiam czy jadąc z Nowej Huty lepiej uderzać na Bochnię czy na Gdów

Na Bochnie na pewno szybciej... Ja jade na Gdow i Lapanow

nie no piiiiiiiip to sa jaja, poprostu brak mi słów, na poczatku napisane wyraźnie, że lista zgoszen jest do 17VI a tu dziś już sie nie da wysłać zgłoszenia b lista zgłoszen jest zamknięta, nie zebym z tego powodu nie miał pilota na rajd wawelski, poprostu jeden wielki chłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: Konrad_P dnia 2006-06-14 11:16:14 ]
[ powód edycji: użycie słowa na "K" :-) ]

przeciez było napisane ze tylko 40 załóg wiec nie ma sie co dziwic

Cytat:
2006-06-14 00:00:32, Gadzio pisze:
nie no kurwa mac to sa jaja, poprostu brak mi słów, na poczatku napisane wyraźnie, że lista zgoszen jest do 17VI a tu dziś już sie nie da wysłać zgłoszenia b lista zgłoszen jest zamknięta, nie zebym z tego powodu nie miał pilota na rajd wawelski, poprostu jeden wielki chłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pasuje najpierw poczytac sobie regulamin a potem się gorączkować.

ja niestety zostałem "zmuszony" odpuścić Limanową ale jadę za to KJS Dni Tyskie

kjs ułozony na małe auta na jednej próebie kto nie miał mocnego recznego cofał po 2 razy

No jedna proba bez sensu zupelnie... Na poczatku chcialem to przejechac jakos normalnie czyli szybko, ale sie okazalo ze trzeba cofac... Tam stracilem jakies 20 sekund... Potem ta sama probe przejezdzana kolejny raz pojechalem inaczej... Wchodzilem szeroko, praktycznie sie zatrzymywalem, skrecalemi kierownica i dopiero powoli ruszalem zeby sie zmiescic ... i tak na kazdym nawrocie... Mimo wszystko udalo sie zdobyc 3 miejsce i kolejny punkcik do licencji czyli juz mam komplet

Cytat:
2006-06-19 11:03:08, olo77 pisze:
kjs ułozony na małe auta na jednej próebie kto nie miał mocnego recznego cofał po 2 razy

chodzi Ci o tą próbę w Limanowej, taką otaśmowaną ?

ps. MK gratulacje ale mam nadzieje że jeszcze sie coś razem pościgamy hehe

to była próba na pks-ie