[K] kierownice z naba na drobny wieloklin 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w tytule!. Bardzo chetnie kupie. najlepiej od kogos z wawy co by nie bylo problemow z transportem. Ale ludzi z Poslki rowniez prosze o zglaszanie sie. Pozdr

mam kiere srednica 30 cm skorzana stand dobry z naba wszystko cacy jak znajde fote wysle podaj meila
naba jest na klinie z FL
do eleganta nie pasi

Czyli wieloklin jest gruby tak? jezeli tak to szkoda bo nie bedzie pasowal. podaje maila na wszelki wypadek mikolaj-mielcarz@wp.pl

up

Cytat:
mam kiere srednica 30 cm skorzana stand dobry z naba wszystko cacy jak znajde fote wysle podaj meila
naba jest na klinie z FL
do eleganta nie pasi

CoBeR82 masz jeszcze tą kiere ? Jak tak zapodaj fotki olou@poczta.fm

jak cos to mam do sprzedania kiere (srednica FL) z RAIDa 4ramienna, z naba(drobny wieloklin) w kpl, oddam za hmmm 100pln powiedzmy

jezeli moglbys dac jakies zdjecia to bedzie fajnie i jakas sensowna cene ok?

up. ciagle szukam!!!!!

jak wróce do domu to porobie fotki i dostaniesz na maila- w nabie trzeba tylko sciac taki aluminiowy kołnierz z wystającym dzyndzlem- i pasuje bez problemu u siebie tak samo robiłem- (ten sam typ naby) w kierownicy brak tego knefla klaksonu tylko no i pokusiłbym sie o przefarbowanie skóry- nie jest juz najswierzsza, za to kiera jest groba, i sie nie slizga w łapach
podaj maila
pozdro

HNT - ciagle czekam na odzew i foto.
Jezeli ktos ma taka kiere to prosze sie odezwac

Obadaj ta aukcjie moze cie zainteresuje )
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=105435939

troszke za drogo jak dla mnie na razie, ale dziekuje. HNT cos sie nie odzywa, chyba bede musial zrobic ten patent co pisac na privie

sorki ze sie nie odzywalem, ale w domu jestem gosciem w tym tygodniu- pochlania mnie bez reszty robota, a po robocie przygotowuje do SRS jutrzejszego bryke-na mailu masz fotki...
pozdro!

http://img104.imageshack.us/my.php?image=129vu.jpg
naba od FL
chcialem ja wstawic do CC przerobic nabe itp ale moja nazeczona niechce bym ja wtsawial bo mialem problemy z pałami i sie cvzepiaja czesto do niej wiec lezy narazie w szafie.
kiera w stanie dobrym skorka wypolerowana naba od FL znajde kupca to sprzedam a jak nie to bedzie lezała
a moze komus sie licznik przyda z ela swieci na niebiesko biale tartcze ma tanio oddam.

Wciaz szukam kierownicy z naba na drobny wieloklin badz samej naby.
Dzisiaj rano przyszla kierownica od HNT, ale niestety okazalo sie ze cos jest nie tak z wieloklinem (sprawdzane na dwoch maluchach), takze szukam dalej.