Prawie jak serja ,mój niebieski jeep ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przedstawiam swojego emeryta , rok 87 lakier orginał poza przednim pasem , jak go rozbierałem to miał plomby na liczniku i skrzyni 39 tyś przebiegu . Jedną listwe na drzwiach miałem pęknietą jak skompletuje to założe tak samo gumowej uszczelki bagażnika jeszcze niezałożyłem, dojdzie spowrotem kubełek . Malec ma mi służyć jako dojazd do pracy i używam go jako cywila puki co 600 km bez awarji po złożeniu . Niemiałem innej koncepcji na wlot z przodu jeszcze jeden jest pod zderzakiem, silnik jak widać 899 spi ,oczywiście niezabrakło naklejek tuningowych na tylniej szybie
oceniać

ładna seria
hehe a tak na poważnie to dobrze wygląda. nie pozorny a pewnie już nie jednego zagioł

zajebisty!

Idealny "cichociemny" Idealna maszyna na miasto.

bardzo mi sie podoba przez to ze wyglada jak dziadkowoz a nie jednego na miescie wyjebie i kazdy robi oczy

to fakt niejeden sie zdziwi

gratuluje auta

wlot powietrza zrobilbym tak: ( jest t tez wlot pod rejestracja i na pasie czego niewidac )

ładny maluszek, jak każdy którego miałeś

właśnie! na pierwszy rzut oka zwykły malec jakich pełno (no bardziej zadbany niż większość ) i jak takie autko weźmie na światłach coś większego to nie ba bata - ludzie muszą się dziwić

brawo za pomysł na wygląd Maluszka SUPER ZDJĘCIA

pozdro!

p.s.
chyba zrobie sobie takie kółka jak Ty masz, chociaż na jedną sesje foto tak z ciekawości jak by to było...

Ladny, na parwde mi sie podoba... I jak ktos napisal, prawdziwy cichociemny

Super sprawa

Popieram Taquito... ten wlocik co pokazal na seledynowym maluszku... Na tym Twoim kolorze wygladalby bardzo dyskretnie i schludnie

Pozdrawiam i zycze bezawaryjnosci maluszka

bardzo ladny maluszek Podoba mi sie

A ta nelepka z inwalidą i zielonym listkiem to tak dla totalnego kamuflażu??

Mnie koncepcja bardzo się podoba...

dlaczego tego malca nie widzialem na warzywniaku na okeciu masz waszawskie nr przeca.............

identyczny jak moj kiedys...fajny naprawde,co prawda ja nie trawie tych kolpakow, ale auto fajne.taki cichy zaginacz dresow

Daje radę na maxxa. Świetnie, że znów pokażesz co potrafi konkretne 126p

dzięki wszystkim za pozytywne wypowiedzi niespodziewałem sie aż tylu pochwał

Cytat:
2006-08-07 14:39:46, Chudy89 pisze:
A ta nelepka z inwalidą i zielonym listkiem to tak dla totalnego kamuflażu??

dokładnie tak

Cytat:
2006-08-07 14:49:43, Mariusz126p pisze:
dlaczego tego malca nie widzialem na warzywniaku na okeciu masz waszawskie nr przeca.............

jestem z olsztyna miesiac temu kupiłem go jako serje własnie z wawy

co do dekli założylem je na spróbe są typowo emeryckie jak mi sie znudzą to je zdejme , wsumie bez nich też niewyglądał źle

ps. dziś kolejne 150 km przybyło

trochę jak devilmicka furaż jak dla mnie ideał miejskiego słopa przemieszczacza(szybkiego i niepozornego oczywiście).brawo!

Bardzo fajny

Hmm a czy posiadanie takiej wlepy z tym kolarzem nie powinno być udokumentowane ? pałkarze nie czepiają się ? Ogólnie pozytywny sprzęt

Podobie mnie się, że cichociemny, ładnie zrobiony, utrzymany w czystości .

dobry jest. niema jak atak z zaskoczenia...Tak jak u mnie. Stoje na swiatlach - ludzie sie gapia bo klasykowych malców jak na lekarstwo..nagle 1-2-3-4ryyyyyyyyy i gdzies nikna z tylu. Fajny bobek, ważne ze nie EL. Wybaczam ci wszytskie grzechy