PROBLEM Z GOLFEM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
CZEŚĆ WSZYSTKIM
MAM AUTKO VW GOLFA 1,8 75 KONI Z 1996R.AUTKO MAM PRAWIE ROK JEST SPROWADZONE Z NIEMIEC.MAM PROBLEM BO JAK PRZYŚPIESZAM Z 40 DO 60 TO SZRPIE SAMOCHODEM I NIE WIEM CZY TO COŚ POWAŻNEGO.MAM JESZCZE JEDEN PROBLEM BO WE WRZEŚNIU ZAŁOŻYŁEM DO NIEGO GAZ LOVATO Z KOMPEM I FALUJĄ MI OBROTY
PROSZE WAS O POMOC
POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
CZEŚĆ

No ręce opadają. Ludzie naprawdę chciałbym Wam móc pomóc, ale nie znając szczegółów to nikt nie zgadnie co jest grane. Instalacja lovato z kompem praktycznie nic nie mówi. Jaka instalka? II, IV generacji? Jaki komp? Lovato, Autronic, Bingo, Mistral, OMVL? W jakim stanie układ WN, kable, świece. Co z filtrami. Czy objawy występują tylko na LPG, czy również na benzynie. Czy cokolwiek już ktoś czegoś szukał? Instalka jest jeszcze na gwarancji jak się domyślam, czy byłeś u montażysty? Czy objawy wystąpiły dopiero po instalacji LPG czy były też wcześniej. Takie informacje naprawdę ułatwiają jakiekolwiek rozważania nie wspominając, że oszczędzają niepotrzebną pisaninę. Jak chcecie pomocy to zróbcie ten minimalny "wysiłek" i opisujcie problem maksymalnie szczegółowo. Widzę, że wielu użytkowników już nawet nie chce odpisywać na takie posty: "ratunku silnik nie chce się wkręcać" i nic więcej. Bez urazy.

Witaj w klubie też mam taki problem z moją corsa z taką samą instalką podajże tylko nie wiem jaki komp I coż czekam gość nei może tego wykalibrować wkurzyłemsie zadzwoniłem do całej centrali gaz system i mają sie zając gościem Regujluje to już od list i nic a bez konpa chodzi jak zyleta tylo przez krokowy nie chce i przez ten komp niewiem co masz zrobić męcz gościa i tyle w końcu zapłaciłeś a jak ni emoże ustawić to niech ci odda kasę i zabiera to co jego Ja tak chyba zrobie tylko czekam na wiadomośc z Lublina