II Eliminacja MOR na 1/4 mili przeniesiona 2.07.2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.streetstalowa3.prv.pl

Strona ruszyła zapisy również.
Szykuje się kolejna fajna impreza.
W razie pytań pytajcie , po konsultacji z ADSem odpowiem.
Zgłoszenia wysyłajcie na specjalny e-mail - pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-06-03 22:27:55 ]

Za niedlugo wystawie tematy na forach, niech troche opadnie euforia po dwoch imprezkach ostatnich.

Przypadla mi w tym roku funkcja dyrektora zawodow. Dlatego tez bardzo licze na pomoc wszystkich chetnych klubowiczy. ADS odwalil kawal dobrej roboty z pozwoleniami, sponsorami i uzgodnieniami, wiec pokazmy ze i my potrafimy spelnic nasza funkcje, czyli obstawienie trasy, rozlozenie barierek, ogolnie pomoc w szerokim zakresie jak to ma miejsce co roku.

Na bierzaco postaram sie przekazywac Wam informacje dotyczace naszej wspolnej imprezki ;].

Pozdrawiam

W sumei to dałem na wiekszosci for wczoraj info.

No to szykuje sie wypas impreza, myśle ze znów bede mógł pomóc w obstawie pozdrawiam

szkoda ze nie bede mogl wystartowac i nie bede mogl bym na 1./4 bo bede w belgii ale jak bede jakies wyscigi to wystartuje pozdr.

a czy pomoc fanów co do obstawy jak w zeszłym roku będzie potrzebna?? ;> bo jak cosik ja jestem do dyspozycji z przyjemnośćią na 2 dni... na stronce widze że będzie jednak na Podskarpowej... fajnie że udało sie ugadać z firmą... u mnie w szkole już pełno osób pyta się kiedy zawody no to do 3-4 czerwca będzie zaj..... DDD

hc sie pisze jakby cos.

To mzoe by sie tak zapisywac co ;p

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-05-04 21:50:23 ]

ja tez jestem chetny do pomocy :] jak zawsze zreszta

Cytat:
2006-05-04 06:44:43, CZUCZU pisze:
W sumei to dałem na wiekszosci for wczoraj info.

Na naszym nic nie ma

Stella tez chetna na impreze Prosilbym o wjazd Pozdr.

To daj logo stelli
przydałoby sie

juz nielugo a tak bardzo bym chcial wystartowac audica ale bede zapierdzielal w pracy za granica

przypominam o zgłoszeniach do startu!!

No ja też jestem chętny do pomocy. Ale nocak musi być obowiązkowa.

no hej
jesli mozecie przyslijcie mi plakat o 1/4 to wywiesze go na jednostce
moze kogos zacheci do przyjazdu i moze pozwoli mi przyjechac

Cytat:
2006-05-11 08:31:36, rzeszowiak pisze:
No ja też jestem chętny do pomocy. Ale nocak musi być obowiązkowa.

Ja jak na każdej 1/4 mili o godz 6/7 rano juz bede pomagał i znów jak coś chętnie bede obstawiał ulice, pozdrawiam

widze ze znow zapowiada sie zaje... imprezka ja tez jestem chetny do pomocy jak zawsze zreszta ... a moge wystartowac rowerem ?? zloje wszystkich wlacznie z klasa maxi

Ja tez oczywiscie pisze sie do pracy tylko nie wiem jak to bedzie poniewaz to bedzie koncowka semestru i urwanie glowy ...jak zawsze ale w miare mozliwosci pomoge...jak zawsze pozdr.

1/4 mili odbedzie się!!!
Pozdrawiam.