To jest dopiero słop!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeśli dwa tradycyjne silniki benzynowe (bimoto ) to za mało, a dzisiejsze auta hybrydowe to już zupełnie nie to czego byśmy chcieli to pozostaje stworzyć nieco inną hybryde. 14" felgi szału nie robią ale już 14" końcówka wydechu na pewno zwraca uwagę, szczególnie jeśli wystaje metr z auta . Może zalatuje to troche WT ale kilkunastokrotny przyrost mocy nie jest taki łatwy do osiągnięcia w tradycyjny sposób. Swoją drogą ciekawe ile pali na kilometr...
>> Street Legal Jet Powered Beetle <<

ps. I co teraz powiedzą wszyscy sceptycznie odnoszący się do słopa Malucha z Buranem?

Ciekawe gdzie przechodził przegląd, wygląda jak taka większa breda

typowi wyraznie sie nudzilo ale motyw zajebisty...kupa roboty i efekty niezle...tylko gdzie tym jezdizc?

Ciekawe skąd powietrze zasysa... Bo ja tam jedynym otworem jaki widze jest dach odsuwany . Tylko czy sie przeciąg nie robi po odpaleniu dopalacza

Cytat:
2006-06-12 12:58:44, 3zeR_MDS pisze:
tylko gdzie tym jezdizc?

napewno nie w korkach bo ja za nim niechcialbym stac

Lepszy jest skuter dla zony na dole strony pokazany,

ten??

Skuter fajowy, ciekawe czy lata Ale żeby się tym zatrzymać to spadochron trzeba chyba mieć

dwa silniki rozruchowe od helikoptera i jazda

Najpierw by je trzeba doczepić, chociaz na trytytki

Dlatego pewnie napisał że myśli jak to zamontowac.

Cytat:
2006-06-12 13:40:52, Race_D pisze:
Ciekawe skąd powietrze zasysa... Bo ja tam jedynym otworem jaki widze jest dach odsuwany . Tylko czy sie przeciąg nie robi po odpaleniu dopalacza

pisze tam ze powietrze jest zasysane przez boczne szyby i dach...troche wieje ale da sie wytrzymac

Tez to czytalem - zajebista reglacja srednicy dyszy powietrza

W sumie jeszcze cztery silniczki jak przy tym skuterku zapakować na żuczka pionowo nad każdym kołem i nawet by to skręcać mogło . Tylko trza by konkretnie wzmocnić zawias .
BTW - jakby tak zrobić kierowane dysze jak ma Harier to byłoby niezłe autko do driftu, tylko do kontrowania chyba z przodu dwa małe jet'y skierowane na boki

fotki tego cuda kraza od jakiegos czasu po necie... ciekawe czy wystarczy B czy papiery na odrzutowca ?
a tak serio fajny projekt, marine turbine technologies tez robia podobne rzeczy ( producenci motocykla Y2K)

wpiszcie sobie na streetfire'rze "jet" sa filmiki z samochodami z silnikami pulsacyjnymi...no i zanim to sie rozgrzeje i zacznie smigac to mija z 5 minut...potem postrzela popierdzi...i nawet nie ruszy