Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Pemek Miłośnik FSO 125p i Accord Rzeszów | 2006-05-29 10:48:37 Ale moze równiez mieszkac w wawie nieoficjalnie bez meldunku i miec z tego tytulu obce blachy tak jak mój kumpel od 3 lat smiga po rzeszowie na blachcach BL i jeszcze nic mu sie nie stało heh. Ale bez zbednego bredzienia jesli ów czlowiek ma meldunek winien miec i warszawiskie blachy. A z mojego punktu widzenia nawet lepiej miec miejscowe blachy niz obce przekonałem sie na własnej skorze. |
GDA Miłośnik FSO 3city | 2006-05-29 11:00:15
W 3CiTy jest wręcz odwrotnie - sam wykorzystywałem do bólu fakt obcej rejestracji swego czasu i wszyscy bardzo mili mnie wpuszczali - dodam że nie były to warszawskie blachy bo takich jeździ po Gdańsku wiele a są to tzw: "zenki" czyli gdańszczanie w służbówkach i takich to się nie przepuszcza ![]() |
momik Miłośnik FSO Subaru Warszawa | 2006-05-29 11:04:55 mak u mnie dokładnie jest taki mechanizm ![]() ![]() |
Bambek C15 Siedlce | 2006-05-29 13:34:31 Witam.
Moja znajoma mieszka w Wawie ponad rok, również śmiga na blachach z poza Warszawy i z tego co wiem to się raczej nie spotkała z jakimiś nieprzyjemnościami czy nieuprzejmością na ulicach Wa-wy ze strony kierowców warszawskich. Ja powiem tak, że swego czasu śmigałem sporo po Wa-wie autkiem na numerach WA xxxxx i czasem się spotykałem też, że ktoś mnie gdzieś nie wpuścił mimo że byłem "swój". Może rzeczywiście nieuprzjmości się zdarzają częściej wobec kierowców "obcych" ale jak się trafi na buraka za kierownicą to czy to swój czy nie swój to też potrafi niewpuścić czy się wcinać... |
CzapCzap Miłośnik FSO | 2006-05-29 15:14:47 Moja ciotka juz od wielu lat mieszka w wawie i jezdzi swoim autkiem na lubelskich blachach, zadnych historii narazie nie bylo, ale autko nocuje na parkingu strzezonym. Za to raz w Lublinie ukradli jej kierunkowskazy, kolpaki i antene ![]() [ wiadomość edytowana przez: CzapCzap dnia 2006-05-29 15:16:03 ] |
![]() MacTB S60 i CBR600 Warszawa | 2006-05-29 15:22:33 Ja za to mam odwrotnie, jeżdżę po Białymstoku z blachami z Warszawy ![]() ![]() ![]() |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2006-05-29 15:30:29
co miasto to obyczaj ![]() |
![]() jose Miłośnik FSO '73 Warszawa (Las Palmas) | 2006-05-29 15:33:39 Zaś problemy robicie. Ja tam lubie swoje "wiejskie" blachy i nigduy z tego powodu nie miałem problemów. Moze dlatego ze ludzie uciekaja przede mna z drogi ![]() |
![]() MacTB S60 i CBR600 Warszawa | 2006-05-29 15:50:58 E tam, Jose, Twoje wiejskie to nie wiejskie, zaczynają się na W i potem mają tylko jedną litere, mało kto w Wawie wie, że to spoza Wawy ![]() |
el_comendanto (M) Miłośnik FSO トヨタカムリ | 2006-06-01 18:05:08 ja smigalem kiedys przez rok na PO i bylo git ![]() ale nadal marzy mi sie "CYC" ..... |
PAGAN Wwa | 2006-06-01 18:48:44 nie chodzi o to, jak sie jezdzi na zamiejscowych blachach, ale czy umie sie zachowac podczas obcowania z drogowymi debilami, a takich sie widzi zawsze bez wzgledu czy jezdzi sie w wawie na warszawskich blachach czy nie. sam sie kiedys wkurwialem, kiedy kupilem patelnie na blachach CRY, ale teraz to wale jezdzac 60km/h roverem na starych blachach dla obcokrajowcow WFH. jazdze wolno i mam palantow w sluzbowych autach w dupie. choc przyznam, ze czasem ktoregos dogonie, zeby popatrzyc, jak wyglada kretyn. dogonic to nie problem. |
![]() M-U-S-T-A-N-G Miłośnik FSO BMW E32 Kraków | 2006-06-01 19:05:22
Ja też przez rok jeździłem na puławskich tablicach LPUX, ale nie spotkały mnie żadne nieprzyjemności ![]() |
Rekus Miłośnik FSO Polonez 3d, Syrena R20 Warszawa | 2006-06-01 19:08:47 Pagan tylko ilu zwykłych ludzi wie, że WFH to blachy z Warszawy dla cudzoziemców (poprzednio IWA/IWI)?
Większość uważa, że to podmiejsko-wiejskie jak cała reszta federalnych WF... Dla odmiany moja siostra mieszka ewidentnie poza Wawą a dostała tam warszawskie WZX, - jeden wielki b...l |