Antena Florida EXP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos posiada wyżej wymienioną antenkę.
Posiada ona 9 cm podstawkę magnetyczną, 43 cm wysokości.
Chodzi mi o prędkość max z jaką mozna jeździć na niej ???

Kiepska antenka , malo przez kogo kupowana. I nie martw sie tak ci latwo niespadnie, a gdyby nawet to zawisnie ci na przewodzie

Ja jeżdze na President Florida i jestem zadowolony z osiagów, na moje potrzeby spokojnie wystarcza , a jeśli chodzi o prędkośc to moja siedzi na miejscu przy 230km/h sprawdzone tydzień temu

Nieradze kupowac tego gówna. Bez sensu wkładac w to kase lepiej dołożyc i miec cos duzo lepszego

Marcinozo123 ma 100% racje, ze to g...... i do tego za jakie pieniadze

A ja nie uważam że to jest g.... i tyle wszsytko zalezy kto do jakich celów potrzebuje radyjka i tyle, sporo jeżdzę i widuje coraz więcej aut na Floridach

Kazdy ma co lubi i ja tego nieneguje, lecz z kolega majacego floride po 2km stracilem lacznosc i wogole niepojmuje jak mozna za te pieniadze kupic cos takiego, gdy mozna miec cos pozadnego

Zgadzam se z kolegą pawel0240
Każdy ma to co lubi ale z tym zasięgiem ma też racje.

Według mnie niewarto kupowac takiej anteny. I innych anten presidenta też niewarto kupowac ( no może jest kilka wyjątków ) bo president sie tak wycfanił że w połowie płacisz za nazwe firmy a nie za jakośc. To tylko radia mają dobre ale i w tym inne firmy ich gonią.

Pozdrawiam

... ostatnio mijało mnie auto, florida na dachu, gość pyta "kolego jak tam dróżka na @$#@@%.............. " koniec zasięgu We wstecznym lusterku bylo go jeszcze widac doskonale

Cytat:
2006-08-09 09:37:00, shibby pisze:
... ostatnio mijało mnie auto, florida na dachu, gość pyta "kolego jak tam dróżka na @$#@@%.............. " koniec zasięgu We wstecznym lusterku bylo go jeszcze widac doskonale

Ja jakoś nie mam takich problemów i dogaduje się bezproblemowo