Gdzie mozna spotkać Hyundaia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Proponuję rozpocząć cykl "Gdzie można spotkać Hyundaia".
Ostatnio byłem w Słowenii i tam te auta sa bardzo popularne. Mnóstwo wszelkich modeli Hyndaia jeździ po ich dobrych drogach. Słoweńcy docenili ich niezawodność i taniość ich eksploatacji. Słoweńcy to naród praktyczny, pracowity i myślę, że jak byłoby inaczej to by te autka nie były tak popularne. Piszcie gdzie byliśćie i dzielcie się informacjami gdzie spotkaliście te autka.

No ja byłem we Włoszech i sam się przestraszyłem ile tam jeździ Hyundai. Atosów jest tam tyle, ile u nas Matizów, ale najwięcej jest Matrixów - nigdy bym nie pomyślał. Widziałem też sporo Coupetek III. Mieszkam niedaleko Nowego Targu. Wystarczy przyjechać do niego w czwartek albo sobotę, kiedy jest tam jarmark, a mozna zobaczyc mase getzów, accentów i lantr na słowackich tablicach (czasami jest ich więcej niż chyba wszystkich hyundai w małopolsce). W Nowym Targu często też widać Sonatki Iv również na słowackich tablicach.

najwięcej to chyba w korei

USA, Chrwacja, Włochy, Słowenia, Grecja itd wg mnie to one sa wszedzie łatwiej będzie wypisac gdzie ich nie ma

w Egipcie też ich było zatrzęsienie

nie zapominajmy o Australii i Nowej Zelandii kraje

w Irlandi było ich malo ,