Referendum !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie popatrzcie na moje autko i powiedzcie:

Czy mam zerwać te paski?
Co o tym sądzicie?

P.S. mają kolor szary ze srebrną obramówką

Chyba to by był sukces Marcinka co zamieścił Twój samochód na swojej stronie więc uważam, że nie... choć nie wiem bo musiałbym zobaczyć Twoje dzieło na żywo

PS. poza tym, czy nie pisaliśmy już wszyscy, że ważne jest to czy Ty jesteś zadowolony?!

pytanie powinno brzmieć......cy te paski sie TOBIE podobają. Jezeli tak....to zostają ,.......jezeli NIE to papa

PS i TAK DLA UE

tomek ma racje ale jakby ta fura byla moja zliwkidowalbym brewki i te pasy reszt zajebioza. pozdrawiam

stary to twoja fura wiec rob tak zebys byl zadowolony..ale z tematu posta wnosze ze chcesz poznac opinie innych) no ja bym zerwal.i pomalowal brewki na kolor takie moje zdanie

Widze, ze już troche ochłonołeś
Mnie takie paski podobały się kiedyś (jak miały je Cobry i Vipery - to był znak rozpoznawczy Shelby'ego) ale od pewnego czasu każdy tjuning-malacz ma takie (już widziałem nawet klejone z "skoty" jedna koło drugiej ). Dlatego uważam, że z powodu zaistniałej sytuacji, aby sie odróżniać od "tjuningu" dwa pasy są "nie na miejscu". Po prostu teraz takie pasy są nieco "obciachowe". Powiem tak - obecnie jestem na nie

Jak referendum to referendum.....jak mnie się podoba mój Esperaczek z naklejką klubową na dupci, a komuś ta naklejka nie pasi to mam go w dupci, bo MNIE SIĘ PODOBA i to bardzo!!...a furka jest moja!!...niech ze swojej nawet znaczki firmowe pozrywa i pomaluje go olejną orzech średni bo kolor pasuje mu do drzwi garażu...wali mnie to ale co będę robił z moim autem to tylko moja sprawa!!...więc TWOJA MASZYNA MA PODOBAĆ SIĘ TOBIE!...no i Twojej Sikorce jeśłi takową posiadasz ....moje zdanie?...gdybym kupił od Ciebie....hmm ściągnął bym pasy /po jakiś 2 m-cach jakbym się nacieszył i napokazywał ludziom / i j/w..pomalowabym brewki na kolor autka. Trzymaj się i nie daj się zwariować!!

Zerwij paski, i pomaluj bewki. Bedzie git

Mój głos to: jain (ta(k)(n)ie). Jak sam zauważyłeś pasy realnie wyglądają inaczej niż widać na zdjęciu. Jeśli nie można ocenić ich urody to nie można się o nich wypowiadać radykalnie, stąd mój głos wstrzymujący się.

Swoją drogą podziwiam Twoją wytrwałość w tuningowaniu espero, ja na 100% poprzestanę na zmianie felg na aluminiowe (właśnie z żoną konsultuję wzór).

Ja bardziej od wizualnego tuningu wolę coś zmienić w silniku, wlać lepsze paliwko i oglądać minę gościa w jakimś japończyku, czy niemcu kiedy przy 180 właśnie go wyprzedzam i znikam z przodu. Nadto nawet obniżenie zawieszenia (czy przedniego zderzaka) o 20 mm spowoduje tarcie w trakcie wjazdu do garażu.

Zerwać... i nie chodzi tu tylko o to czy się podoba czy też nie, ale czy PASUJE... a do Espero nie pasują takowe pasy.

Myślę że te paski faktycznie nie pasują....

Moim zdaniem trochę przekombinowałeś - ale mam poprostu inny gust - bardziej odpowiada mi tuning optyczny w stylu MaćkaGT - delikatne, eleganckie poprawianie fabryki , a nie przerabianie.... Gdybym kupił od Ciebie Twoją maszynkę to zdjołbym tylni spojler, zerwał pasy, zdjoł lub pomalował na kolor autka brewki i ewentualnie przemalował na czarno wloty powietrza na przednim zderzaku.....

ale to Twoje autko i faktycznie to Ty powinienineś być z niego dumny....

1. Odkleił bym pasy
2. Grill w przednim zderzaku pomalował bym na czarno
3. Brewki wylakierował bym w kolorze nadwozia
4. Założył większe felgi

...ale ogólnie fura i tak i tak robi wrażenie, o czym pisałem już w poprzednich postach...