[S] Tanie lusterka do Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Piotr_ek kiedyś napisał:

Cytat:
2006-04-23 01:20:15, piotr_ek pisze:
Gościu w motosklepie w łolkushu krzyczy 177 zł brutto za nówkę. Poczekamy do pensji.

więc może ktoś będzie chętny na nówkę za 1/3 ceny
k l i k a m y

Jak się aukcja skończy lub link przestanie być aktywny to szukamy na allegro.pl gościa o nicku GM_DAEWOO zważając na wielkość liter i pisownie z podkreślnikiem.

Ewentualnie możemy wejść na jego stronę użytkownika
ponownie k l i k a m y

Sąsiad znalazł jeszcze taniej

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-06-11 20:01:37 ]

o w morde...
dlaczego on jezdzi espero?

Cytat:
2006-06-11 19:37:08, Robert_S pisze:
o w morde... dlaczego on jezdzi espero?

Nie wiem ale nie trawię gościa...wszystko przy aucie robi w tym stylu ...naprawia go też po kowalsku, na trawniku, co rusz przywozi go jakaś laweta ...oczywista na próby nawiązania kontaktu ZERO reakcji a wręcz przeciwnie

Sorki za OT w wątku ale nie mogłem się powstrzymać bo patent na lusterko to temat "świeży", sprzed kilku dni ledwie i tak mi siem skojarzyło

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-06-11 20:06:24 ]

Cytat:
2006-06-11 16:26:21, krzychu_ch pisze:
........szukamy na allegro.pl gościa o nicku GM_DAEWOO

GM DAEWOO to hurtownia motoryzacyjna w Nieporęcie,pod nazwą POLTRAK (pracuje tam mój kolega)
Jakby co,to telefon do nich:
022-767-13-06

Kurw....a miesiąc czekałem z zakupem, nikt na Allegro nie sprzedawał no to kupiłem w sklepie, pomalowałem i w sobotę założyłem. Skąd on ma je tak tanio... czyżby od jakiegoś komornika?

Sąsiad mnie kiedyś opowiadał, że jak likwidowali jakiś zakład produkcyjny to goście na kredytach wykupywali części zamienne
Może i oni mieli dojście i zakupili z magazynów za grosze, przeleżało to troszkę i teraz będą mieli zbyt. Chyba że importują za grosze z Koreii lub innych skośnookich krajów

No i skończyła się promocja
Ten sam gość wystawił następną identyczną aukcję i lusterko kosztuje już 199 PLN k l i k

Chyba miał nową dostawę i cło podskoczyło
Cytat:
bo patent na lusterko to temat "świeży"

Raczej się niechcący walnął podając cenę. Za 199 zł+koszty przesyłki to niech się ciągnie