[126][foto] Upolowany w Sosnowcu klasyk"74 - duze fotki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sliczny, wlascicielem jest straszy pan, autko nie do sprzedania, jedy co ma ni orginalane to klape tylna. Natomiast ma kilka genilanych detali, w srodku klasyczny tjunink lat 70tych

Oto fotki:

Uwage zwraca genialny spojlerek i podwojny wydech, a bobek chodzi cichutko

Zblizenie spojlerka

Zgnila kila zwiesniaczona wiejskim tjunem.

lepsze to niz zgniła wątroba i nerki

niezły bobek klasyczny tuning "starszego pana" trzymajacy ducha epoki

w sumie to tylko te fele mnie urzekly
ale fajnie ze sie taki zachowal

carv mam nadzieje ze oczywiscie nakloniles pana do zalogowania sie na FF?

Cytat:
Zgnila kila zwiesniaczona wiejskim tjunem.

znawca...

Fiacik zacny , może troche jak choinkaq , ale trzyma fason, właściciel się troche przestraszył jak mar zapukał w szybke i zapytał czy chce sprzedać

niestety to nie jest 74r mi wygląda na 77r

no chyba że miał takiego dzwona że oprucz tylniej klapy wymieniali też tylnie słupki

w 74r pasy tylnie były mocowane do tylniej półki a nie do słupków

jedynie co ma zajebiste to tylnie kolsze altissimo

A czym one sie roznia od standardowych?

Spotkałem go kiedyś na drodze (w okolicach Ostrogórskiej) - jechał jakby chciał a nie mógł

Cytat:
2006-06-09 19:41:48, korozja pisze:
niestety to nie jest 74r mi wygląda na 77r no chyba że miał takiego dzwona że oprucz tylniej klapy wymieniali też tylnie słupki w 74r pasy tylnie były mocowane do tylniej półki a nie do słupków jedynie co ma zajebiste to tylnie kolsze altissimo

Te pasy są zamontowane nisko pewnie jakimś patenciarskim sposobem do mocowań szybki otwieranej. To całkiem możliwe patrząc na dodatki w tym aucie. Nie przesądza to bynajmniej o tym że jest to póżniejszy rocznik. A klapy "bambino" miały to do siebie że rdza wyjątkowo szybko się na nich ujawniała - może łatwiej było zmienić? U mnie też nie było.. Prawde zna tylko właściciel

-----------------
--=RACE TECH=--

Cytat:
2006-06-09 17:36:41, Blady pisze:
znawca... Fiacik zacny , może troche jak choinkaq , ale trzyma fason, właściciel się troche przestraszył jak mar zapukał w szybke i zapytał czy chce sprzedać

wyjebuj...

ps. bobek fajny-naprawde zwraca uwage...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek