Bilstein - przedstawiciel na Polskę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam i przekazuję wszystkim zainteresowanym adres firmy zajmującej się serwisem, sprzedażą sprawdzaniem amorków firmy Bilstein
PZ "ZERKOPOL" 03-112 Warszawa ul. Uczniowska 34
tel (22) 614-39-90 tel/fax (22) 811-53-54
A teraz żeby nie było tak kolorowo to wyleję smutki jakie mam do wyżej wymienionej firmy. Po zakupie używanych Bilsteinów postanowiłem wysłać je do regeneracji (Zerkopol- jedyna firma w Polsce zajmująca się serwisem tej marki ) koszt wysyłki Stolicą w jedną stronę to 22 zł ale nic to po wysłaniu pan serwisant oznajmił iż regeneracja jest nie możliwa z przyczyn technicznych i odesłał mi paczkę z powrotem, wkurzyłem się ale mi przeszło, nie na długo, gdyż w dwa tygodnie po mnie do regeneracji amory wysłał mój znajomy (4 amory z Celicy) dla niego koszt wysyłki to już 60zł w jedną stronę i co??? Dostał dokładnie taką samą odpowiedź jak ja z przyczyn technicznych... więc ja się pytam czy serwis to serwis czy brak możliwości regeneracji??? Na moje pytanie co powinienem zrobić z amorami które wymagają "niemożliwej" regeneracji usłyszałem: Kupić nowe!!! nie podoba mi się taka polityka mam nadzieję że nikogo nie odstraszyłem od tej firmy próbujcie może wy usłyszycie inną odpowiedź pozdrawiam.

Podobno regenerować da sie tylko Bilsteiny B6 - B4 sie nie da - tak gdzieś czytałem...

U mnie sprwa wygladala tak że jeden z amortyzatorów miał lekkie wgięcie, i od razu zaostał przez to zdyskwalifikowany. Dodam jeszcze tylko że wgnit ten zupełnie w niczym nie przeszkadzał, gdybym umiał sam bym go rozebrał ale coś czuję że bym go już nie złożył a we Wrocławskim światku rajdowym dość dużo osób skarży się na tą firmę

Dziękujemy Kornat
Ja co prawda bedę raczej szukał nowych amorków , ale dobrze wiedzieć co
może mnie czekać gdyby cos się wydarzyło)))
Moze też dam ogłoszenie na HOGE ????Ludzie powinnio miec w polsce jeszcze gdzieś takie rzeczy w gratach