Sciaga w prawo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mam otoz taki problem ze podczas jazdy sciaga mi na prawa strone.Dodatkowo popdczas skretu w lewo czuje jak przy prawym kole cos chrobocze lub cos w tym stylu.Czy ktos moze pomoc i wyjasnic co to moze byc????????
Drugie pytanie moze glupie gdzie znajduje sie komputer.
Jestes swiezym posiadaczem espero wiec prosze o wyrozumialosc.

jestesmy wyrozumiali, ale wiekszosci sciaga w prawo w mniejszym lub wiekszym stopniu. jesli Ci cos chrobocze to pewnie jakies lozysko, gałka lub cos w tym stylu. dokladna diagnoze postawic moze tylko ktos, kto to namacalnie obaczy.

prosimy tez o wykorzystywanie wyszukiwarki, gdyz o np. sciaganiu w prawo bylo chyba juz milion tematow

A komputer znajduje się po prawej stronie pasażera przedniego fotela, tuż koło jego prawej nogi za zaślepką

Mój ściągał w lewo znalazłem problem guma od amortyzatora wcześniej wywarzyłem 4 koła 7,50 za koło

sprawdz sobei cisnienie, mnie jak malucha sciagal w prawo to sobei dopompowalem z prawej kola bardziej niz z lewej i bylo gites ale w esperaku lepiej napompuj po rowno naprawde wszystkich sciaga w prawo ?

Cytat:
2006-06-13 19:45:42, markon pisze:
Mój ściągał w lewo znalazłem problem guma od amortyzatora wcześniej wywarzyłem 4 koła 7,50 za koło

ooooo, moze i umnie tak jest tyle ze z lewej strony, guma od amorka jakos dziwnie wystaje z prawej jest normalnie, moze to jest przyczyna sciagania w prawo?Musze to sprawdzic.

Cytat:
2006-06-14 19:01:59, maskekk pisze:
naprawde wszystkich sciaga w prawo ?

ustawiłem ostatnio zbierznosc i co sciąga w prawo wrociłem do znajomka do warsztatu i kazał mi zniienic opony tył na przód bo z przodu były kierunkowe a z tyłu nie i wyszło e to wina opon

Cytat:
2006-06-17 08:36:58, Kula69 pisze:
ustawiłem ostatnio zbierznosc i co sciąga w prawo wrociłem do znajomka do warsztatu i kazał mi zniienic opony tył na przód bo z przodu były kierunkowe a z tyłu nie i wyszło e to wina opon

A ile kosztowala cie naprawa zbieznosci.??

Zbieżnosc to kwestia 50zł zalerzy od warsztatu jak beda lekie odbicia to nie wiecej niż 50

Dodam tylko od siebie ze przez prawie 50 tys. km walczylem z drganiami kierownicy. Niezbyt pomagaly wywaznia, zmiany kol i zbieznosc. Troche sie poprawilo przy okazji wymiany wahacza oraz fragmentu kolumny kierownicy a ostatecznie zanikly po... wymianie silentblokow w tylnej belce! ot co...

Cytat:
2006-06-17 23:15:27, Janow pisze:
Dodam tylko od siebie ze przez prawie 50 tys. km walczylem z drganiami kierownicy. Niezbyt pomagaly wywaznia, zmiany kol i zbieznosc. Troche sie poprawilo przy okazji wymiany wahacza oraz fragmentu kolumny kierownicy a ostatecznie zanikly po... wymianie silentblokow w tylnej belce! ot co...

współczucie patrzac na to co piszesz w pozostałych postach masz niewąski problem z autkiem wsio siada musisz pomyslec o 2pozdro